Kesicinin bağlı olduğu yerin üstünde delikler varAtakan abi mütüşlü olmuş
Aman dikkat lazere yaralanmalara sebebiyet vermesin. Çok tehlikeli bir çalışma olmuş aslında.
@Suat_Korkmaz abi ben balans göremedim nasıl farkettin
Buda yetmemiş balansı almaya,kesicinin 180 dercesine karşı ağırlık koyarak balansı halletmiş.Kesicinin bağlı olduğu yerin üstünde delikler var
Kesicinin bağlı olduğu yerin üstünde delikler var
Lazerden bende korkarım, 2000 devirde dönen tornanın aynasından fırlayan bir parçadan kaçabilmekte pek mümkün değil ama genede o daha güvenliAtakan abi mütüşlü olmuş
Aman dikkat lazere yaralanmalara sebebiyet vermesin. Çok tehlikeli bir çalışma olmuş aslında.
@Suat_Korkmaz abi ben balans göremedim nasıl farkettin
En azından fırlayan parçayı görme olasılığımız var2000 devirde dönen tornanın aynasından fırlayan bir parçadan kaçabilmekte pek mümkün değil ama genede o daha güvenli
Başıma geldi ama doğru tarafa fırladığı için sorun yaşamamıştım.En azından fırlayan parçayı görme olasılığımız var
En azından fırlayan parçayı görme olasılığımız var
Tornada çalışırken fırlayan kızgın talaş gözümün tam altına değdi ve deriyi yaktı. O günden beri koruyucu gözlük kullanıyorum.
Yüksek karbonlu çelikler kesilirken çıkan talaş spiral gibi değil de küçük parçacıklar halinde oluyor ki en sevmediğim şeydir. O parçalar ellere, kollara, hatta boğaza bile değip yakıyor.