islam_joker
Üye
ya bir de ben az biraz yazıcam Elektrik projelerinde kendine 5 yıllık dedneyim sağlamış etrafında belirli bir ekip eedinmiş insanlar çok rahat iş alabilecek proje yapabilecek konuma gelebiliyor vede bugün bir avm de taşaron olarak eleman çalıştıranların yıllık ceplerine min 100bin tl giriyor vede bu buyuk işler sadece sizin yan işiniz oluyor bu işlerle beraber siz normalde daha küçük işlerle kendinizi yürütebiliyorsunuz ama bakıyoruz bugun avm de sadece formen başları 3000 tl maaş alıyor formenlerde 1500 2000 arası maaş alıyor tabi bunlarda etrafında ekibi kurunca 5 10 yıllık tecrübelerini kendi firmalarını kurarak bu sefer iyi meblağlar kazanıyorlar yani tabi 5 000 tl üstü alacak demiyoruz hepınız ama bugun memuriyette rüşfet yemezsenız sizin tüm imkanlarını parsal değerlendirdiğimizde 4000 tl yi aşmaz ama bugun 10 yıllık tecrübeden sonra özelde fırsatları değerlendirilirse ekstra geçen bi 10 yıl içinde çok çok büyük meblağlar kazanma imkanınız var yani demek istediğim memeur olursun rahat yaşarsın ama özelde olursun 50 yaşına kadar yaşadıgında en sonunda sonn model jiplere binme olanagın en üst seviyededir tabi birde emekli olmayı düşünenler vardır aranızda ben bu noktada dicem her yıl belirli bir zamanı kendinize ayırırsınız ama bunca bilginin yanında onu kullanmamakta farklı bir duygu olsa gerek diyorum