fenerfan42
Üye
Yok efendim bir iki yıla kadar iki öğretmen maaşı, yok yeni başlayanlar 5000TL maaş.Abi siz ne içtiniz.Bu neyin kafası.Çok tecrübeli değilim.Yeni mezunum ve askerliğimi dahi yapmadan iki büyük projeyle işe başladım. Biri AVM diğeri üniversite şantiyeleri. Şu an aldığım maaş çevremde çalışan insanlara göre standart (çok değil, çok az da değil). Bu projelerden sonra askere gidip geleceğim ve tahmini olarak söylüyorum standardın üzerinde bir maaşla yine aynı işlerle başlayacağım. Bakın hakikaten yeni mezun bir Elektrik mühendisine 3000TL veren bir yer varsa yazın adını gelelim.Yok yorum olsun diye buralarda maaşım 2 öğretmen maaşı olacak yok 1 seneye kalmaz 5000TL maaş alırım diye hesap eden varsa helal olsun diyorum.Sizde ne cevher varmış. Bence özelde hayat bitik. Yemin ederim telefonumu kapatamıyorum. Gecen yok gündüzün yok.Hafta tatilimi ayda anca bir kere kullanabiliyorum. Pazar günü bi telefon gel zarta bakacağız, akşam saat 10 da bi telefon yok zurta baktın mı? Eğer kendinize saygınız varsa girin kpss'ye. Yoksa özelde iyi maaşla kölelik de yapabilirsiniz.