gpeker2003
Üye
cok afaki oluyor. bence resim yüklemeyi deneyin. daha bilgili arkadaşlarımız var. yardımcı olunabilir...
cok afaki oluyor. bence resim yüklemeyi deneyin. daha bilgili arkadaşlarımız var. yardımcı olunabilir...
gpeker2003 bey Motorlar klavyeden hiç hareket etmiyor calibrasynda dediğim gibi tüm işlemleri yapıyrum program run ekranında 100 e kadar geliyor fakat reelde hiç bir hareket tyok acaba benim program crackli değil ondan olab,lrmi?çünkü herşeidenedim
Pin ayarlarına girdim. 2. pinden 9. pine kadar aktif hale getirilmişti. Bu işi yapmadan program boşta çalışmaz mı. İlk önce onu bir becerelim. Programın kuruluşunda bir hata olabilir mi acaba?
Mehmet Abi
Bir kurs düzenlesen iyi olacak. Birinci öğrenci benim
Şimdi kartın üzerinde klavyeden hareket verdğiğimde ışık yanıyor ama fiziksel harekt olmuyor bence port ayarlrında proplem var hocam siz istanbuldasmınız bana yardımcı olsanız müsait bir zamanda misafirim olurmusunuz?
saygılar.
Step Per ayarını 300 yap (Geçici olarak)
Velocity (Hız) 1000 yap mesela
Acceleration (Hızlanma) 100 yap.
siz step per ayarını çok yüksek seçtiğiniz için hareket olmuyor, bu ayarları arkadaşın bahsettiği gibi değitirin ondan sonra emin olun çalışacaktır, ayarları yaptıktan sonra uygula butonuna basmaan tamam butonuna basmayın, ayarlar kaydolsa bile uygula demezseniz ayarlarınız machxx ın bir sonraki açılışı için geçerli olur....