Makinede ki kaçak elektrik akımını nasıl tespit edebiliriz ?

Ben Vestelde çalışırken makinelere kaçak akım rölesi taktırmazlardı.

Ben Vestelde çalışırken makinelere kaçak akım rölesi taktırmazlardı.

Merhaba

Gururla Yerli. ben hiç öyle düşünmüyorum
3 kez bir sorun ile aradım en sonunda kayıt açıldı dönüş yapılacak dendi 1 ay oldu dönüş yapan yok
Ürünün sorununu bıraktım , iyi kötü dönüş yapılsa ilğililer diyeceğim . Artık benden bu kadar , hiç bir ürününü almak yok !!!

Akraba (dost) ile ye, iç, alışveriş etme. söz vardır . bence doğru değil ama başına gelince doğru diyorsun .
Sağlık olsun diyelim . Biraz dertlendim de kusura bakmayın !!!

Kolay gelsin , Sağlıcakla Kalın .

Merhaba

Gururla Yerli. ben hiç öyle düşünmüyorum
3 kez bir sorun ile aradım en sonunda kayıt açıldı dönüş yapılacak dendi 1 ay oldu dönüş yapan yok
Ürünün sorununu bıraktım , iyi kötü dönüş yapılsa ilğililer diyeceğim . Artık benden bu kadar , hiç bir ürününü almak yok !!!

Akraba (dost) ile ye, iç, alışveriş etme. söz vardır . bence doğru değil ama başına gelince doğru diyorsun .
Sağlık olsun diyelim . Biraz dertlendim de kusura bakmayın !!!

Kolay gelsin , Sağlıcakla Kalın .
Usta benim makinelerden bahsettiklerim beyaz esyalar degil. Beyaz esyalari ureten makineler. Yanlis anladin galiba.

Usta benim makinelerden bahsettiklerim beyaz esyalar degil. Beyaz esyalari ureten makineler. Yanlis anladin galiba.

Merhaba .

Ben sadece dertlendim ,
Siz diyorsuz , ben Vestelde çalışırken beyaz esyalari ureten makinelere kaçak akım rölesi taktırmazlardı , para parayı çeker mantığı .
Sonuçta , kafa aynı anlaşılan .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla kalın

Merhaba .

Ben sadece dertlendim ,
Siz diyorsuz , ben Vestelde çalışırken beyaz esyalari ureten makinelere kaçak akım rölesi taktırmazlardı , para parayı çeker mantığı .
Sonuçta , kafa aynı anlaşılan .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla kalın
Sagolun size de...

Forum istatistikleri

Konular
129,852
Kullanıcılar
452,707
Son üye
128bpm

Yeni konular

Geri