Ana panodaki tmş yi indirmeden yapmaya çalıştım. Apartmandakiler cins insanlar.elektrigi kesip açsam bir sürü gacara kopacak.uğrasmadim bende aydemi aradımbu tür arızalar genelde toprağa arıza durumlarında oluşur. Daire öncesinde herhangi bir noktada toprağa karşı devre kesicinin kesecemeyeceği değerde bir arıza akımı olursa o faza ait gerilim değeri çöker ve kontrol kalemi vurduğunuzda o faz yokmuş gibi gözükür. Ana panodan toprak akımı ölçümü yapınız yada ana pano tmş sinde şalteri indirdiğiniz de olmayan faza ait gerilim düzeliyorsa arızanın nedeni yukarı söylediğim nedendir. Yıldız noktası kaydığından nötürde voltaj görürsünüz.
Ana panodaki tmş yi indirmeden yapmaya çalıştım. Apartmandakiler cins insanlar.elektrigi kesip açsam bir sürü gacara kopacak.uğrasmadim bende aydemi aradım
Bilibili yumurta degilmiydi babaustalarım, bende: pens ampermetre var, multi metre var, blibli var, kontrol kalemi de var, yankeski bant desen onlarda var. acaba elektrikçiyim diye ortalarda dolaşsam piyasa yapar mıyım?
" Rapor et " butonu ile iletirseniz gereğini düşünelimAma millete cahil cühela diyenler var.DYN-11,YZN-5,YZN-11
Dyn11, Yzn5, Yzn11
Form yok bu sefer. Soru heralde çalıştığınız yerden çıkmadı. Ters köşe.
" Rapor et " butonu ile iletirseniz gereğini düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?