greenyucel
Üye
Ben HES doğaya zarar vermez demedim ki elbette verir fakat nükleer boyutta olmaz en azından. Son kurduğunuz cümleye katılıyorum...
" o zaman yıkılacak diye köprü de yapmayalım"
" o zaman evinize aygaz tüpü de almayın"
Bunları söyleyebilecek bilgi birikim ve zeka seviyesinde insanlar tarafından yaptırılacak nükleer santralden korkulmaz da neden korkulur.
Sayın Cem,
Hayat zaten risklerden ibarettir. Siz korkmağa devam edin ve kabuğunuza çekilin. Uçağa binmeyin, düşebilir. Trafiğe çıkmayın, kaza riski var, hatta evden adımınızı atmayın mazallah ayağınız takılıp düşersiniz.
Japonya nükleer bombanın kullanıldığı tek ülkedir ve yüzbinlerce vatandaşını kurban vermiştir nükleer bombaya. Buna rağmen 50-60 nükleer santralleri var.
Sizin gibi korkak beyinler yüzünden bu ülke geri kalmış ve 80 yıldır Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşamamıştır.
Ama artık devir değişti. Türkiye'de bu teknolojik atılımları yapacak irade vardır. O santraller yapılacak ve siz de oradan üretilen elektriği kullanmaya devam edeceksiniz.
İyisimi siz alıp elinize nükleer karşıtı pankartlarınızı, çıkın meydanlara, anlatın halka derdinizi. Sizi dinleyen varsa tabi....
Bu ülke geri kalmıştır ve bu ülke yıllardır benim gibi korkak beyinler tarafından değil sizin gibi demagoglar demokrasiden nasip almamış despot sığ zihniyetler tarafından yönetilmiştir. Sizle muhatap olmadım ve olmamayı arzularım bana şahsi cevap yazmayın.