Otomasyon Mühendisi maaşı kaçtir?

muuhendiis

Üye
Katılım
14 May 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
28
Tecrübeli otomasyon alanında uzmanlaşmış bir elektrik elektronik mühendisi. (Bir cok otomasyon yazılım projesini yürüyebilen yazabilen) . Ne kadar ücret almalı sizce? 5 yıl deneyimli, otomasyon firmasında çalışan bir mühendis
 
Hangi Şehirde yaşadıgınız, uzmanlaştıgınız alan (motion control-proses kontrol) , makine veya proses üzerindeki tecrube çalıştıgınız firmanın büyüklügü çalışan sayısı bunları değiştirir.
Kendi yaptıgınız işin değerini siz bileceksiniz. Global bir firmada çalışan mühendis ile yerel firmalarda çalışan mühendis aynı maaşı almayabilir. Bunun ortalaması için kariyer net gibi sitelerden yararlanabilirsiniz.
 
Kartvizitine ücretini yazamayacak kadar pişmemiş mühendis işverenin vereceği paraya malesef razı olmak zorunda kalır . Çünkü dışarıda tonlarca ham meyva var işverenin istediği gibi seçebileceği ve istediği parayı verebileceği.
 
Önce kendinizi bir değerlendirin, forumlara bakın,
Mesela Siemens Industry Poratl'da konu seçin, cevap verebiliyor musunuz veya şu konuda çok iyiyim diyebiliyor musunuz, tabi bu konular çok dar olmasın, (İngilizce konusunda çok iyi olmanız şart)
Sizden beklentilerin çok olacağını unutmayın.
Sonuç olarak "ağzınızla kuş tutabiliyorsanız", 65.000 TL gibi bir maaş alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,012
Mesajlar
922,501
Kullanıcılar
451,242
Son üye
Tblade

Yeni konular

Geri
Üst