var yardimci olabilirim acaba ne yapmak istediginizi yazarsaniz
bir otomatik halı yıkama makinası yapıldı patron da işin elektrik projelendirmesini bana verdi ama ben bu konuyu fazla bilmiyorum.yardım lütfen.
arkadasim ne amacla vede maksatla yaptiginizi anlamadigim bir konuda dikkatinizi cekmek isterim alinti yaptiginiz birinci mesaj tamam benim tarafimdan yazilmistir vede arkadasa kendisine ne yapmak istedigini sormaktayim ama ikinci alinti yaptiginiz mesaj tarafima ait olmamakla beraber sanki benim tarafindan yazilmis bir mesaj mi gibi yazmanizi acikca anlayamadim bu konuda pm yazmama ragmen acikca sizden buradanda aciklama beklemekteyim sizden bu konudaneyi bilmediğini anlamadığımız için yardımcı olamıyoruz.Elektrik projelendirlmesini sana verdi ise ve bizlerin elinde bir şema var ise patrona bunun şeması bumu diyeceksin.Dostum Bence sakin ol ve önce cihazdaki güç elemanlarını çıkar .Daha sonra kumanda ve ardından da güç devresi için kendince herhangi bir norma uymadan çıkar.Daha sonra düzeltmeleri yaparsın.Ha bir de bu işler için 1 hafta süre iste...Bunu en başta yapman gerekirdi ama yinede geç olmuş sayılmaz..
arkadasim benimkisi size belki abarti gelebilir fakat bazi konularda bilgi istemek uzere size ozelden mesaj attim cunku bende benzer bir proje ile su anda turkiyenin cesitli illerinde calisan ayni tip makinalar icin bu projeyi yapmistim vede sizden burada aciklamanizin dogru olmayacagini bildigim icin size ozel mesaj yoluyla ozel bilgilerinizi istedim.ayrica calisma mantiginda hatalar mevcuthocam abrtmasak sadece bi proje istedik firma smi yeri falan derken yani