akg
Katılımcı Üye
daha cnc işinde yeniyim @Suat_Korkmaz kadar bilgim olsa bende yardımcı olmak isterdim
evet ustampolietilen de paslanmaz ama sen metalik mi istiyorsun?
Bakma ben de yeniyim. Google'da araştırıp burda biliyorum diye hava atıyorum sadece.daha cnc işinde yeniyim @Suat_Korkmaz kadar bilgim olsa bende yardımcı olmak isterdim
teşekkürler peki kendimsaça silindir şekli veremezmiyim veya bıyerde silindirleştirip kendip kaynatırım"Süt kazanı" gibi gıda sektörüne çalışan firmalara bak .
En hesaplıları Konya da..
https://www.google.com.tr/search?q=süt kazanı&rls=com.microsoft:tr-TR:IE-Address&rlz=1I7GGHP_trTR605&biw=1109&bih=770&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=R1_oVOuGCsL5ywOd1YGQCw&sqi=2&ved=0CBoQsAQ
Paslanmaz saçlar argon kaynağı ile kaynak yapılır.Her yerde bulamazsın ayrıca sac a silindir şekli vermek için sac bükme makinesine ihtiyacın var.Bunlar varsa sende yaparsın ama şunu unutma herkes herşeyi yapamaz.teşekkürler peki kendimsaça silindir şekli veremezmiyim veya bıyerde silindirleştirip kendip kaynatırım
kaynak tekniklerim var ama doğru diyorsunPaslanmaz saçlar argon kaynağı ile kaynak yapılır.Her yerde bulamazsın ayrıca sac a silindir şekli vermek için sac bükme makinesine ihtiyacın var.Bunlar varsa sende yaparsın ama şunu unutma herkes herşeyi yapamaz.