Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben onun daha çok dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Bunun için birçok sebep var. Örneğin bir ara patent dağıtmak için niyet mektupları ve teklifler toplarken şimdide seri üretim için beklenmesi gerektiğini falan söylüyorlar. Sürekli bir belirsizlik içindeler. ORTADA SADECE sözde yabancı akademisyenlere gösterilen kapalı bir kutunun videoları var. İstesem öyle bir kutuya istediğim akü motor dişli ve düzeneği yerleştirir günlerce dönmesini sağlayıp şow yapabilirim bende. Bir biriyle çelişen ifadeler v.s v.s O adamın ne olduğu belli değil. Oda perendev gibibir dolandırıcı olabilir.


Adam almanyada ki tanıtımında kutuyu tamamen parçalayarak insanlara incelemesi için dağıttı. Bolca video mevcur :)
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu videoyu bazı şey arkadaşlar vardı onlar için koydum ama rica ediyorum hepimiz izleyelim
 
Görünmeyene inanırsanız
Kimselerin göremediğini görürsünüz.

Alıntıdı
 
Boynuz kulağı geçer hikayesi anlatmış arkadaş ama bu devirde öyle boynuzu bırak boynuz yok ortada !
Tecrübe konuşmuş tecrübeye her zaman saygım vardır...
 
sayın erkan1525;
size bu konu başlığında yazdığınız ve anlatmak istediğiniz her şeye katıldığımı bilmenizi istiyorum.özellikle son dönemlerde gelişen siyasi durum Türkiyenin dışa olan bağımlılığı nedeniyle çok ağır darbeler yiyeceği ve önümüzdeki dönemlerde oldukça problemler yaşanacağı aşikardır.
sizinle aynı düşünceler içerisinde olan bendeniz yaklaşık 2-3 senedir kendi elektriğimi üretmek amacıyla çalışma yapmaktayım. bunun mümkün olacağı kanaatindeyim. biraz projemden bahsetmek istiyorum.
projem iki aşamalıdır. birinci aşaması elektrik üreteci, ikinci aşaması bunu çeviren motor grubu. her iki aşamadada 0(sıfır) enerji harcaması ve enerji üretimi. üretecin prototipini yaptım ancak bazı hatalar nedeniyle istediğim verimi alamadım. yaptığım hataları şimdi giderdim şu anda asıl üreteci imal etmekteyim. motor olarakta manyetik motorun çizimlerini bulmuş durumdayım ve mühendis arkadaşlarımla bazı ufak tefek düzeltmeler yapmaktayım. çok yakında üretim safhasına geleceğim. bir evin kendini beslemesi prensibi ile yola çıkmış bulunmaktayım. petrol türevleri ve nükleer hiç bir zaman insanlara ucuz enerji vaadinde bulunmaz. nükleer enerjiyi savunan arkadaşlarıma şunu sormak isterim fransada ve rusyada bulunan nükleer santrallerin atıkları ne yapıldığını bilmekteler mi? hala bu iki ülke ve diğer ülkeler atıkları nasıl bertaraf edeceklerini bulamadılar. ve ülkelerinde depolamaktalar.Türkiyenin bu atıklar için negibi bir hazırlığı vardır?
 
Eğer değilse bana aşağıdaki resmleri açıklarmısınız?

Çivi toplama makinası (elektrik v.s kullanmıyor)

Bu mıknatıs nasıl havada kalıyor...

Daha yüzlerce örnek verebilirim...
miknatis-2.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,323
Mesajlar
925,293
Kullanıcılar
451,770
Son üye
e.koese

Yeni konular

Geri
Üst