Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce dedim belki başkasına ama lafım herkese, bunu yaptım 5dk veya 1 saat çalıştı durdu deyin ama vidyo ekleyin! 15kw lık enerji üreten arkadaş hala paylaşım yapacak ...!
fazla degıl 1 dakıka donebılen bır vıdeo gostere bılen yok ınsallah olur bırgun
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Aramızdan bir arkadaş daha yaptı. Ve diğerleri gibi ticari menfaatlerini düşünerek saklıyor.

Birşeyi çok merak ediyorum. Bir gün çalışırsa biri yaparsa ve herşeyini açıklarsa. By lent, dexxen ve diğer fizik profesörleri ne yapacak? Gerçi dexxen yaşıyormu bilmiyorum o biraz yaşlı biriydi galiba ve uzun zamandır foruma girmemiş.

Kimse ülkemizdeki kendini çok beğenmiş fizik profesörlerine inanmasın. Daha geçen sene türkiyede bir öğrencinin fikrini bilim yarışmasına sokmamışlardı. Çocuk uluslararası başka bir yarışmaya katıldı ve 2. seçildi. Soğuk füzyon teorisi olan bir profesörümüz Türkiyede alay konusu oldu ama şimdi almanlar ona dünyanın parasını ödüyor. Bunun gibi tonla örnekler var.

Fizikçiler bana ulaşsın vandan otlu peynir yollayayım birde tandır ekmeği. Oturun siz aklınızı peynir ekmekle yiyin.
 
Peynir gemisi lafla yürümez, ben de başına iş geldi düşündüm ya da forumdan uzaklaştığını, hoşgeldin diyelim tamam millet yapıp paylaşmıyor sen yap biz yiyelim hazıra bekleme Erkan :).
 
özür dileyerek burayı canlandırayım. geçenlerde taşeron işlerimizi yapan bir firma sahibi ile konuşuyorduk, laf lafı açtı ve 8km ye su basan , elektrik enerjisi olmadan kendi kendine çalışan pompa dan bahsetti. yoğun ısrarlarım sonucunda bu pompayı çalışırken göstermeyi kabul etti ve bu akşam için randevulaştık. bahsettiğine göre daha önce bu pompanın yerinde 22 kw motor varmış! gidip göreceğiz bakalım . inşallah tereyağlı kedi çıkmaz :)
 
Son dakka uzaydan bilinmeyen bir cisim yaklaşabilir yada bir meteor düşebilir, buzul çağı başlayıp sistem donabilir kıyamet kopabilir ama bu buluşma olmayabilir. .

Hadi dört gözle bekliyor olacağız kanıtlarla geliniz de bizimde hevesimiz kursağımızda kalmasın. Resim isteriz.
 
Bu arkadaş böyle bir şeyin mucidi ya da uygulayıcısı olsaydı taşeronluğu bırakıp dubai de şezlong da bir yerlerini kaşıyor olurdu . Şu muhabbetlere harcanan nefese bile yazık bence.

Ozaman neden burada zamanını boşa harcıyorsun ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,695
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst