Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar merhaba.
Perendevi birebir denemis biri olarak malesef calismadigini soylemek zorundayim tabi bir akim vermedikce. Heveslenen merak eden yapmak isteyen arkadaslar bosuna neodyum miknatislara para harcamasin. Sistem takilip kaliyor. Nedenine gelince aslinda cok basit bir miknatis iterken siradaki miknatista ters yonde itmek zorunda kaliyor ve kitleniyor. Bunu onceden nasil goremedim :)
Perendev dolandiricimi sahtekarmi bilemem ama sistem akim vermedikce kesinlikle calismaz bu net.
Emin olun bununla ilgili butun videolar sahte, hileli. V-gate tipi motorlarinda bircogu hileli bilginize.
Neyse onumuzdeki hayallere bakicaz :)
Madem okadar miknatisim var pulse motor yapicam, buna alternator baglicam belki jiroskop bile katarim bakalim nolcak :)
Onumuz acik pes etmek yok
Herkese selam
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
evet sizin gibilerini kandırmak için mesela güneş enerjisi gibi saçma salak bişe uydurdular ve sizde hiç düşünmeden onları onaylıyorsunuz.
Neymiş efendim güneş enerjisi bedavaymış. Akülere ve panellere harcadığın parayla tüm mahallenin elektiriğini ödeyebileceğinin farkında bile olmuyorsun tabi..... onlar akıllı ya...
:) allah yolunuzu acık etsin ne diyeyim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Youtupta zaten çalışan diye gösterdikleri yapıların (motorların diyemiyorum) perde arkasını yani takılmadan nasıl ideal destekli çalıştığını gösteren vidyolar da mevcut.
 
Nasıl bakarsan öyle görürsün demiş bir büyüğümüz. Ben şahsen bu işle uğraşırken çok şey öğrendim sonunda birşey elde edemezsem bile uğraşımın boşa gitmediğini biliyorum
 
Bir atasözü şunu açıkça der; "zararın neresinden dönülse kardır" ama bazıları için zaman çok önemlidir, bazıları için çok önemli de olmayabilir,bana göre dünyada atom saatine göre dakik işleyen normal zaman mevhumu herkes için çok farazi bir kavramdır,bazıları pişmanlık duyarken bazıları hiç duymayabilir.Örneğin avometrenin iç çalışma yapısı,çok kademeyle detaylı ölçüm geçişleri konusunda elektrik konusunda gözümüzden kaçan çok önemli bir noktayı bir makaleyi,ansiklopediyi okurken ansızın yakalar,ben bunu şimdiye kadar da nasıl görmemişim veya es geçmişim diye hayıflanırız.Bunun için yıllarca beklenen zaman ve bunun farkına varıldığı an,aslında geçen yıllara göre bir pişmanlık olmayabilir de,bazılarına göre.Bana göre kişiden kişiye çok değişiklik gösteren bir kavram bu,yani şu içinde yaşadığımız bu zaman kavramı.Kolay gelsin.
 
Dostlar merhaba.
Perendevi birebir denemis biri olarak malesef calismadigini soylemek zorundayim tabi bir akim vermedikce. Heveslenen merak eden yapmak isteyen arkadaslar bosuna neodyum miknatislara para harcamasin. Sistem takilip kaliyor. Nedenine gelince aslinda cok basit bir miknatis iterken siradaki miknatista ters yonde itmek zorunda kaliyor ve kitleniyor....

Hiç mumetal diye birşey duydunuz mu? Araştırın bence
 
Artık laf değil icraat bekliyoruz. Söylenen sözler iddalar havada kalmamalı. Havada kaldıkça söylenenler hiç bir anlam ifade etmemeye başlıyor :)
 
Merak eden arkadaşlar için üzerinde çalıştığım model için eski siteyi tekrar açtım.
Üzerinde çalıştığım model bu: http://manyetik-motor.anlariz.com/g.asp?i=yg&id=24&k=Manyetik-Motor-Bulgularım-1
Yaptığım çalışmanın fotoları yok. Çünkü uzun zaman oldu çalışmadığı için silmiştim galiba. Ama linkteki 3d çalışmaları falan ben yaptım.

Orda anlattığım gibi ilk karşılaşma etkisini yok ediyor fakat mumetaller karşılıklı mıknatısların çekim alanından etkilendiği için dönüşü engelliyor.

Dediğim gibi daha iyi birkaç fikrimizde var. Uygulamalarını yapınca paylaşacağım. Bu arada süreç içerisinde tanıştığım bir arkadaş yaptığını idda ediyor fakat ticari menfaatleri gereği çalışmasını paylaşmayacağını söyledi. Yalan söylemesi için bir sebep yok.

Son gelişmeler bunlar....
 
Hiç mumetal diye birşey duydunuz mu? Araştırın bence
Duydum, ama sadece duydum elle tutulur bişey yok, ayrıca manyetik alanın mıknatısın yanına mu-metal diye bişeyi yaklaştırarak tam anlamıyla absorbe edilebileceğine inanmıyorum. Bu durumda da ki mu-metal işe yarıyorsa bile tam yaramayacağı için sistem belli bir süre sonra gene kitlenmek zorunda kalacaktır.
Siz böyle bir madde gördünüz mü ve alıp denediniz mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,688
Kullanıcılar
450,906
Son üye
Ümitgüçlü71

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst