2.resimde bi sorun yok çünkü matrixten çıkarttğn kabloları uygun yere bağlarsın ama
3.resim yanlış iki matrixi birbirine öyle sırayla bağlayamazsın bacak bağlantılarına bakman lazım datasheetinden.ilk resimde sırayla bağladığına bakma dikkat edersen başlarına numara vermiş o numaralar matrixin hangi bacağını bağlayacağını gösteriyor ve pice giden ucuna bakarsan matrixin 9,14,8 die gidiyor yani karışık öyle sırayla değil.
birde bu matrix düzenini katot kullanıyorsan yapabilirsin anot kullanıyorsan pinleri üste değilde yana gelecek şekilde olmalı
9.bacak 1.bacaksa eğer displayde 14.bacak 6.bacak olur yani displayin bacağı 9,10,11 die gider gerçekte.datasheetine bak displayin daha iyi anlarsın
meraba kardes paylasımın icin tsk. ben devreyi yaptım ama yazılar silik cıkıyo yanı bazen yanıp basen yanmıyo gibi yardımcı olabilirsen sevinirim bu arada ben devreyi bilim teknikğin sitesinde yayınlandığı gibi yaptım ama programı seninki kullandım..
hocam banada 32x8 lazım yollarsan sevinirim...
bende bu projeyi yapıyorum ama hala birkaç şeyi yapamıorum mesela harflerin kodlamasını bilemiyorum...