Yok abi görmedik yani görecektik maalesef dönem kapandı bizede slayt atıp sadece konu veriyorlar ben 3 gündür bakıyorum ama temel olmayınca yapamıyorsun ne dediğimi anlata bilmişimdir umarımabicim siz derste görmediniz mi bu konuları ?
niye böyle hazıra konmak istiyorsunuz ?
niye hiç araştırmıyorsunuz niye hiç öğrenmeye çalışmıyorsunuz. ?
sen bir şeyler yapmaya çalış yaptıklarını paylaş nerede hata varsa o noktada yardımcı olalım.
Yok abi görmedik yani görecektik maalesef dönem kapandı bizede slayt atıp sadece konu veriyorlar ben 3 gündür bakıyorum ama temel olmayınca yapamıyorsun ne dediğimi anlata bilmişimdir umarım
Hemen o bölümü okumayı bırak!Yok abi görmedik yani görecektik maalesef dönem kapandı bizede slayt atıp sadece konu veriyorlar ben 3 gündür bakıyorum ama temel olmayınca yapamıyorsun ne dediğimi anlata bilmişimdir umarım
Hemen o bölümü okumayı bırak!
Maalesef bilmiyoruz yani bilsek soru sormayız dersimiz yok sınavımız var yani size soru sormaya gelmiyorHocanız soru bile sormamış. Bunları bilmiyorsanız daha alfabeyi bilmiyorsunuz ki yazı yazasınız.
Abi 1 hafta okula gidildi sonra malum korona virüs nedeniyle okul tatil oldu hocada bize 1 hafta süre verdi öğrenmediğimiz şeyin sınavınıyapıyoruzabicim bakın bunlar işin en temel ve basit noktaları. bunlar anlatılmamış olamaz.
o ders slaytlarında eminim vardır bu konular .
ha oldu ki evet hoca anlatmadı bak girersin internete plc programlama yazarsın bir dünya doküman çıkıyor. hepsinde de bu örnekler var zaten.
internette megep in plc programlama dökümanları var. indir incele cevabını bulacaksın.
Google a plc programlama megep yaz çıkar.