Rüzgar Türbini için Alternatör Yapımı

Temel atılmayıp sabitleme de yapabilirsin 3 5 çelik tel ile imkanlarınıza bağlı. Benim gözüme kanat açısı takıldı, sabit mi, böyle mi olacak?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Temel atılmayıp sabitleme de yapabilirsin 3 5 çelik tel ile imkanlarınıza bağlı. Benim gözüme kanat açısı takıldı, sabit mi, böyle mi olacak?
sayın by lent kule kendi hali 250 kg temel olmalı diye düşünüyorum kanatlarda pich sistemi var rüzgarın hızına ayarlı olucak
 
Genişliği 1mt derinliği 2mt kadar kuyu kaz. Direği yerleştir büyük taşlarla direk sabit olacak şekilde direğin etrafını doldur. Hazır Betonla üstünü doldur. Bir gün kurumaya beklet.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
temel demirsiz olmaz . birde diregi betona gömme civata sistemi ile yap. civataları botona sabitlemek en sağlıklısı
o diregi tek elinle bile dike bilirsin.
 
sayın ortkzazaman o direği tek elimle nasıl dikerim bilgilendirirseniz çok sevinirim


kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. çalışmanızı dört gözle izliyoruz . direk dikme konusunu askerde eğitim almıştım. tek elle . tek başıma. kollu krikolar var çelik halat germek icin onlarla yaparım
youtubede bir cok örnek var ordan ilham almanızı öneririm. diregi istediginiz zaman indirip kaldıra bileceginiz şekilde yapmanız gerekiyor .
 
b.jpg
.........................
 
adg.jpg.
...............................
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst