yavuz31
Usta Üye
Arkadaşlar başlık saçma olsada bir nevi doğru gibi geliyor bana fabrikamızda irili ufaklı motor çok
su motoru ,kompresör, bant konveyör, hidrolik ünite ,piston, asansör ,pres ,kalıp, serme vs
hiç ummadığınız bir yerde herşey ful çalışırken bir bakıyonuz motor elektrikli soba gibi sıcak elinizi vuramıyorsunuz küçük bir hidrolik üniteye yağ basarak basınçlandırıyor en fazla 300 kili yük kaldırıyor yağı full 380 volt var mekanik sıkışma yok transfer arabası yada tekerlekli bant zincirleri çeviren motor bir bakmışsınız 300 kilo ağırlığı çeviriyor ateş gibi olmuş motor yada bir mikserin kapağını açan tek kol pistona en fazla 8 bar basınç basan motor ateş gibi üzerinde yemek pişiriyorsunuz.
fabrikanın elektrik sistemi
tamamı çin malı sanki bobin yerine krom kullanılmış gibi
trafo 2000 kwa
harmonik filitre yok
kompanazasyon düzenli ancak dün NH sigorta alev aldı söndürdüm
kablo kesitleri süper 120 lik veya busbar
100 taneye yakın inverter var
harmonik %75 lerde
yanan motorların yerine gamak motor takıyoruz sorun yok
faz kayması kopması yok herşey sağlam
motorlar istenilen işe göre yeterli
bazı noktalarda topraklama yok (yapılacak)
paratöner çatıya temas halinde (yapılacak)
termik veya mkş olsada yanıyor olmasada
fabrika max akımı 630 amper ölçtüm
yük kesici 3200 amp
hücre kaçak koruma devrede değil (yapılacak) bar 24 arızalı
yani durduk yere bir şeyler oluyo termik atsa anlarım faz eksik olsa eyvallah mekanik sıkışma olsa anlarım ama herşey %95 normal görünüyor çin malınada güven olmaz ama
su motoru ,kompresör, bant konveyör, hidrolik ünite ,piston, asansör ,pres ,kalıp, serme vs
hiç ummadığınız bir yerde herşey ful çalışırken bir bakıyonuz motor elektrikli soba gibi sıcak elinizi vuramıyorsunuz küçük bir hidrolik üniteye yağ basarak basınçlandırıyor en fazla 300 kili yük kaldırıyor yağı full 380 volt var mekanik sıkışma yok transfer arabası yada tekerlekli bant zincirleri çeviren motor bir bakmışsınız 300 kilo ağırlığı çeviriyor ateş gibi olmuş motor yada bir mikserin kapağını açan tek kol pistona en fazla 8 bar basınç basan motor ateş gibi üzerinde yemek pişiriyorsunuz.
fabrikanın elektrik sistemi
tamamı çin malı sanki bobin yerine krom kullanılmış gibi
trafo 2000 kwa
harmonik filitre yok
kompanazasyon düzenli ancak dün NH sigorta alev aldı söndürdüm
kablo kesitleri süper 120 lik veya busbar
100 taneye yakın inverter var
harmonik %75 lerde
yanan motorların yerine gamak motor takıyoruz sorun yok
faz kayması kopması yok herşey sağlam
motorlar istenilen işe göre yeterli
bazı noktalarda topraklama yok (yapılacak)
paratöner çatıya temas halinde (yapılacak)
termik veya mkş olsada yanıyor olmasada
fabrika max akımı 630 amper ölçtüm
yük kesici 3200 amp
hücre kaçak koruma devrede değil (yapılacak) bar 24 arızalı
yani durduk yere bir şeyler oluyo termik atsa anlarım faz eksik olsa eyvallah mekanik sıkışma olsa anlarım ama herşey %95 normal görünüyor çin malınada güven olmaz ama