Fabrika ayarlarına alıp max freq min freq ve up down ramp ları ayarlayacaksın. Sonrasında da sürücünün start kaynağını ve hız bilgisini nereden alacağını seçeceksin @Suat_Korkmaz
Ben de tam max hz olarak ne ayarlayacağımı öğrenmeye çalışıyorum. : )Fabrika ayarlarına alıp max freq min freq ve up down ramp ları ayarlayacaksın. Sonrasında da sürücünün start kaynağını ve hız bilgisini nereden alacağını seçeceksin @Suat_Korkmaz
Ben de tam max hz olarak ne ayarlayacağımı öğrenmeye çalışıyorum. : )
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/3-faz-asenkron-motorların-en-yüksek-çalışma-frekansları.114619/#post-735625
Hah şimdi bende o mevzuya el atıyordum ki.Asenkron bir motor standart olarak 50hz ile çalışmaya ayarlanmıştır, 80hz'e kadar kullandım. üzerini tavsiye etmem, bu hızlarda da yüklenme durumunda sürücün hataya geçebilir...
Hızlanma ve yavaşlama sürelerini mi kastediyorsun? Yani 0'dan en yüksek çalışma frekansına çıkana kadar gereken süre, mi oluyor? Bu değerler bana bağlı galiba. 5 saniye olabilir mi mesela? Esasen ben daha çabuk hızlanmasını ve yavaşlamasını tercih ederim.up down ramp ları ayarlayacaksın
Hızlanma ve yavaşlama sürelerini mi kastediyorsun? Yani 0'dan en yüksek çalışma frekansına çıkana kadar gereken süre, mi oluyor? Bu değerler bana bağlı galiba. 5 saniye olabilir mi mesela? Esasen ben daha çabuk hızlanmasını ve yavaşlamasını tercih ederim.
Yani 0hz'den 80hz'ye 0.1 saniyede mi çıksın? Çok hızlı değil mi yahu?