murat12344
Üye
Pek bir sorun teşkil etmiyor topraklama rengi sarı yeşil iken siyah la devam etmişler yada farklı bir prizinizden topraklama çekmişler topraklamaya baglamışlar sorun yok yani kafanız karışmasın 2 olasılık var ya prizden 1 tanesi sarı kablo bitti için siyah kullandılar yada topraklamayı direk siyahla devam ettiler. .Ekli dosyayı görüntüle 88678resim tam net çıkmamış ama solda topraklama ile başka renkte siyahımsı bir kablonun bağlı olduğunu gördüm bunun sebebi ne bir sorun teşkil eder mi?
Tamam teşekkür ederimPek bir sorun teşkil etmiyor topraklama rengi sarı yeşil iken siyah la devam etmişler yada farklı bir prizinizden topraklama çekmişler topraklamaya baglamışlar sorun yok yani kafanız karışmasın 2 olasılık var ya prizden 1 tanesi sarı kablo bitti için siyah kullandılar yada topraklamayı direk siyahla devam ettiler. .
Ekli dosyayı görüntüle 88678resim tam net çıkmamış ama solda topraklama ile başka renkte siyahımsı bir kablonun bağlı olduğunu gördüm bunun sebebi ne bir sorun teşkil eder mi?
Sigorta ve kaçak akım rölesini ben kendim kapattım fotoğraf çekmek için.Hayir bağlantısı yeni yapılmadı.Sigortalar ve kaçak akım koruma rölesi niye kapalı durumda sorun mu var ?
Siyah kablo yeni mi ? bağlantı yapıldı.
Yeni foto net yayinlasanız daha iyi olur önden üsten eğimli ve alttan eğimi kablolar nereye gittiği .
Maalesef ölçü aletim yok.ölçü aletin var ise, sigortalar açıkken prizden, AC konumda iken faz nötr arasını ölç ve faz toprak / nötr toprak voltaj değerlerini paylaş.
Buradan fotoğraftan görülen sarı yeşil topraklama kablosu kalmadığı için farklı renkte çekmiş lakin ölçümler alınıp kesinleştirilmesi gerekmektedir.Ekli dosyayı görüntüle 88678resim tam net çıkmamış ama solda topraklama ile başka renkte siyahımsı bir kablonun bağlı olduğunu gördüm bunun sebebi ne bir sorun teşkil eder mi?
Sigorta ve kaçak akım rölesini ben kendim kapattım fotoğraf çekmek için.Hayir bağlantısı yeni yapılmadı.