sayın xmansun
öncelikle size şunu beliritiym bu kadar çok ayrıntıya takılmayın. bende geçen sene gitmeden önce sizin gibiydim daha önce giden arkdaşlara herşeyi ayrıntılı olarak sordum ama oraya gidince herşeyin bi şekilde hallolduğunu gördüm. önemli olan oraya gitme kararını verebilmek bu kararınızı verdikten sonra gerisi geliyor.
kayıt olayı kolay istanbul ofisi ile irtibata geçiniz.
oraya gidince sizi karşılamasalar bile kaybolmazsınız, havaalanı ile okul arası 1-2 dk. sürüyor.
ilk 1 ay yurtta kaldım, sonra eve geçtik. okula yakın yerlerde ev bulmak biraz zor. ama şehir merkezine yakın yerlerde ev bulabilirsiniz.
inglizce yaz okulundaki inglizce eğitim gerçekten kaliteli, ben yaz okulunda geçtim. gitmeden önce upper int. sertifikam vardı ve 82 ile geçtim. 65 almak int. seviyesinde biri için kolay.
ben 10 ders aldım, dersler matematik ağırlıklı olduğu için ing. çok gerekmiyor.
öss aynı sene içindemi girmek gerekiyor onu ofise sormanız gerekli onlar daha iyi bilir. ben sat sınavına girmiştim.
evde kaldım 1 sene aylık 300 euro yeterli, tabi bu sana bağlıi orda özellikle perşembe cumartesi gece hayatı hızlıdır.
denklik evraklarım yökte. diplomayı henüz almadım ama mühendislik diploması alacağız.