Zırhlı Kablo
Üye
Ben oturur yarın yönetmelikleri inceler sana bu lafları hap gibi yuttururum ; görüşürüz bakalım.@AD_EM dediğin adam zaten birşey bilmiyor size soruyor
Ben boş laf konuşmam İSPATLI giderim.
Ben oturur yarın yönetmelikleri inceler sana bu lafları hap gibi yuttururum ; görüşürüz bakalım.@AD_EM dediğin adam zaten birşey bilmiyor size soruyor
Ben boş laf konuşmam İSPATLI giderim.
Önce yönetmelikleri okuyacağım sonra da seni burda morartıp mevlitini okuyacağımSana iyi okumalar
Gerek yok boksör efendi ; sen yanına bir kaç eleman daha al da şenlikli olsun@AD_EM 'le beraber çalışın dersinize ama iyi çalışıp gelin ona göre.
Zaten neden cos fi 0.8 kabul ile hesaplanıyor çözebilseydim size sormazdım üstad ; cevabı biliyorsunuz ki biliyorsanız gecenin bir vakti daha şişmeyelim ; söyleyin de hem biz bilgi literatürümüze yeni bir bilgi katalım hemde sizde hayırlı bir iş yapmış olun.Bakıyorum da trafo gücünü değil, kendi gücünüzü ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz
Üstelik ringe beni alma hevesiniz tavan yapmış. Seyircinin de alkışını ve size desteğini duymuyor değilim. Kendi aranızdaki dövüşünüz amerikan güreşi havasındayken, beni XTREME FIGHTING CHAMPIONSHIP sahnesi bekliyor izlenimi alıyorum.
Biz anadolu çocuğuyuz, güreşi biliriz. Güreş ise teke tek olur. Güreşinde hakemi olmazsa olmaz. Hakem olmayınca da herkes ben yendim der durur....
Neyse biz konumuza dönelim.
Trafo gücü hesabında cosfinin 0,8 alındığı örnek bir hesap şöyle.(Hesap bana ait olmayıp bir mühendis meslektaşımızın hesabıdır.)
Ekli dosyayı görüntüle 30294
Bir terfi merkezinde motordan başka bir şey olmaz dimi.
1-Sizce cosfi neden 0,8 alınmış ve siz olsaydınız ne alırdınız?
2-Trafo gücü seçimi doğru mu? Siz olsaydınız kaç kVA'yı seçerdiniz
3-Projeyi onaylayan biri olsaydınız, bu hesapta bir düzeltme yaptırır mıydınız?
Sn @emodiyator 10 yıllık TEDAŞ deneyiminiz boyunca 315 kVA trafoya rastladınız mı?
Sn @emodiyator 10 yıllık TEDAŞ deneyiminiz boyunca 315 kVA trafoya rastladınız mı?