Role çılgın atıyor gibi. Serkan usta görürse bişeyler söyler belkiBu ses çıkmaya başladı. Ölçüm vs. Yapamadım daha ama bu ses röle den gibi geliyor. Başkada kondansatör ve dirençler var. Daha önce başına gelen var mı.?tahminim gibi röle midir?
Elektronik kartınız arızalı gönderin yada yakınsanız getirin tamir edelim .Bu ses çıkmaya başladı. Ölçüm vs. Yapamadım daha ama bu ses röle den gibi geliyor. Başkada kondansatör ve dirençler var. Daha önce başına gelen var mı.?tahminim gibi röle midir?
Belki yardımcı olunursa diye buraya yazmıştım. Ufak tefek bilgim var. Röle değişimi tel başına işi çözer mi acaba?Elektronik kartınız arızalı gönderin yada yakınsanız getirin tamir edelim .
Belki yardımcı olunursa diye buraya yazmıştım. Ufak tefek bilgim var. Röle değişimi tel başına işi çözer mi acaba?
Bilmiyordum kusura bakmayın.şu sesleri zipleyip paylaşmayın video halinde youtube'a atın onu koyun böyle kimse tıklamaz.
Merhaba.
Kartın resmini ekler misiniz? Gorelim. Videoda role sesini aldık. Elinizde olcum aleti multimetre var mı? Yardımcı olalım.
Multimetrem var.Merhaba.
Kartın resmini ekler misiniz? Gorelim. Videoda role sesini aldık. Elinizde olcum aleti multimetre var mı? Yardımcı olalım.