Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimde gördüğünüz kablosuz klavye mouse alıcısının usb konnektörü kırıldı. Kendim lehimliyeyim derken 4 bağlantı noktası da yandı. Bu kartın tamir edilme olanağı var mıdır acaba?
Eğer yanma durumu olmadıysa ve düzgün lehimlenirse elbette çalışır ancak baskı devrenin durumu çok kötü görünüyor.
Maliyet sorununuz yoksa uğraşmayın derim. [emoji3]
ben profosyonel değilim önce onu söyleyeyim bende sizin gibi evimde elektronik eşyalarım bozulduğu zaman açıp tamir etmeye çalışan birisiyim benim gördüğüm kadarıyla yolları işaretledim buraya atıyorum.
direk entegrenin 3 pininden bakır kabloyla konnektörün pinlerine bağlamayı düşünüyorum ama en sağdaki yol nereye gidiyor çözemedim. bu arada teşekkür ederim yardımınız için
en sağdaki yol plaketteki yeşil yer olması gerek benim gözlemlediğim kadarıyla denemekten zarar gelmez ya tutaarsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana ben teşekkür ederim.