confickerbelasi
Profesyonel Üye
ışıklı vaiyen içinde neon olanlar daha sağlam oluyor hiç bu kadar uğraşmazsın eski elektrikçilerde olur...
Karanlıkta hiç aramaman için daha iyisi var, anahtar kasasına direkt bağlanan hareket sensörleri var, nötrlü ve nötrtsüz olanları mevcut. Ama fiyatları çok ucuz değil.
Saygılar....
Gündüz bile yanar o zaman.
Karanlıktan kastın zifiri karanlık mı?
Gündüz, yani sabah 8 den akşam 4 e kadar ki zaman. Güneşin odaları ve koridoru aydınlattığı zaman.
Selamlar, kumanda iş görür burdaki açma kapaması ayrı tek tuş olmalı önceki mesajımda açıkladığım türden. Başka seçenekler de var ama bulamıyorum anahtarı yapıştırıyordu kickstarter gibi siteden olabilir veya mevcut anahtar üzerine ilave motor servo ekleyerek bir tık ileri 1 tık geri döndürecek böylece kumandalı gibi davranacak. Eski rc oyuncak araba varsa bu hale dönüştürebilirsiniz.Arkadaşlar, hepinize verdiğiniz yorumlardan dolayı teşekkür ederim. Görüyorum ki bu konuda çok fazla yapabileceğim bir şey yok. Sadece bazı arkadaşların sensör fikri üzerine çin sitelerinde biraz araştırma yaptım ve dokunmatik anahtar olanları buldum ama vaviyen olanını bulamadım, onu araştırıyorum bulursam ondan takmayı düşünüyorum.