Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

Merhaba;
Telemecaniique Altivar 71 serisi vinç,asansör vb. uygulamar için özel üretilmiş bir modeldir. İşletmemizde hemen hemen hermarka sürücü mevcut idi 6-7 yıl içinde hemen hemen tüm sürücüleri telemecanique çevirdik ve sürücülerle ilgili olan sorunlarımızdan tamamen kurtulduk diyebilirim ben tecrübelerime dayanarak telemecanique diyorum seçim senin
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
valla ben çalıştıgım firmada ara eleman olarak görev yapmaktayım bir demir çelik fabrikasında çalışmaktayız burda 3 çeşit sürücü tipi kullanıyoruz abb acs 800 asc 850 ve vacon sürücüleri
 
siemens sinamics G120 PM250 rejeratif hız kontrol cihazı vinç uygulamaları içindir.. Frenleme direncine ihtiyaç duymadan sürücü sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Diğer sürücülere göre fiyatı da oldukça uygun..
 
düşük devirlerde daha çok verim ve tork istiyorsan fuji
 
Vinç Kontrol Sistemlerinde Hazır paket çözümleri olan FUJİ Markasını tavsiye ederiim. Özellikle MEGA serisi ürünler vinç uygulamalarında çok başarılar.

Saygılarımla...
 
LEROY SOMERİN ÜZERİNE sürücü tanımam ,,.. sadece vinç uygulamasında tabiki,,..
 
Delta vinç ve asansör uygulamaları için özel tasarlanmış sürücüsü var, deltayı tavsiye ederim.
 
abb acs 850 dtc modu olduğu için kullanım kolaylığı sağlar
 
Fuji Mega...
Tecrübeyle sabit olarak söyleyebilirim ki vinç işinde fiyat performans oranı en iyi cihazdır.
iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,838
Mesajlar
920,890
Kullanıcılar
450,934
Son üye
altandomx

Yeni konular

Geri
Üst