vista mı? xp 2000 mi?

umit

Üye
Katılım
1 Eyl 2006
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar bilgisarımda xp 2000 yüklü.(lisanslı değil) lisanslı yazılım almak istiyorum,fakat vista yı önerenler var.konuda görüşlerinizi paylaşırmısınız.teşekkürler.
 
sakın vista alma çünkü vista ara sürüm. şimdi windows7 çıktı. ben xp'den vazgeçmem. sana da xp tavsiye ederim. herşeyden önce oturmuş(hemen hemen bütün sıkıntıları giderilmiş) bir işletim sistemi. piyasada var olan programların çoğu da xp uyumlu bu yüzden bence daha xp'nin devri en az 5 yıl sürer
 
vista yı önerenler var.

sn.ümit
vistayı öneren neden önermiş merak ettim ?hantal +geç açılıyor+her program çalışmıyor +cd rom ların açılması bilhassa gıcık ben pişmanım
SAYGILAR
 
şimdiye kadar önerilerini yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.çoğunluk benim gibi xp'den yana gibi.vista geniş bir donanım istiyor,ağır çalışmasının sebebi de güvenliğe önem vermesi diye düşünüyorum.ama şu anda vista yı kullanan arkadaşlar var ise onlarında önerilerini öğrenmek isterim.
 
xp- den şaşmayın bence, elimde bilgisayarla verilen orjinal vista olmasına rağmen aldığım gün xp kurdum.
 
vista çok guzel biraz bilgisayarınız hızlı donanımlı olsun ben çok memnunum. bu arada her zaman böyle olmuştur :)))) xp çıktığında aman almayın çok kötü 98 her zaman daha iyi böyle derleridi şimdide vista için aynı şey deniniyor. yani böyle gelmiş böyle gider. benim tercihim vistadır her zaman nedeni güvenliolması ve ağ kullanımında problem yaşamam kenar çubuğu güncelleştirmeleri donanımlarla beraber denetlemesi daha çok şey var her zaman yenilikçi olun eski şeylerle uğraşmayın
 
xp sp3 al bilgisayarının donanımına yazık etme derim.vista donanım kaynakalrını çok kullanıyor ve hızlı değil.winndows xpden sonra windows 7 ye geçersin.
 
kardeş vista ara sürüm ve daha oturmadan yenisi çıktı(windows7). xp yıllardır piyasada ve sürekli yenilendi. vista kaç tane yama çıkardı(?).
kardeş xp den vazgeçme yenilencem diye yenilme.

yeniliyoruz(yenisini alıyoruz) farkında olmadan yeniliyoruz(zayıf düşüyoruz).
 
Arkadaşlar önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.burada bir şeyi gözardı etmemek lazım galiba o da kullanım amacı.ben bilgisayar oyunları ile pek alakalı değilim.birinci sırada güvenlik geliyor(1 hafta önce msn adresim çalındı).birde kafamda bir soru işareti var.vista ya lisanslı olmayan ör. Nero vb.gibi programlar(benzeri program vistada varmış galiba)yüklenemez gibime geliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,841
Mesajlar
920,914
Kullanıcılar
450,936
Son üye
kemalarda34

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst