Wood Mood 3 Eksen Cnc Projesi.

Mdf işleme sorunum yok işte olay burada çark ediyor zaten.. Makul ölçülerde 5 eksen fincanlı biessede işletebiliyorum.. Döküm mevzusu ütopya.. Velevki diye düşünmüştüm zaten.. Daha önce bir 3 eksen yaptım aluminyum şaseli.. Buna sigma ile yapmak çok daha uzun ömürlü olacaktır.. Revizelere devam saygılar sevgiler arkadaşlar

Bu rayları yandan bağlamamızdaki amaç, köprüyü tek levhadan imal edip işçiliği azaltmak için midir?

evet yoksa ray arabalarını monte edeceğin levhayı yandan köprünün ayaklarına monte etmen için köprü ayağına oyuk açman gerekicek düzgünce hizalı parçaların kenarlarını işlemen gerekicek hep bunlar iş..
lazerde parçaalrı kestirir direk vidalarım dersen o şekilde olmaz işte
tek parçadan yapacaksan olur.

ütopik konuşuyorum haklısın.. döküm mevzusu çook uzaklarda :) Sigmadan ilerliyorum şimdilik... aşağıdaki renderlarda göreceğiniz üzere detaylandırılacak.. buarada konuyu 25 martta açmışım.. komple tasarım değişti :) ve yolunda gibi..

Buarada arkadaşlar, BK12 BF12 ikilisini direk 45mm kanal açıklığı olan sigma profil üzerine montaj yapma imkanım nedir? herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? BK BF 12 nin vida arası uzaklığı:46mm sigma profilin kanal uzaklığı 45 mm sanırım içinde 0.5 mm oynama payı mevcut mu?

Taze renderlar.

untitled.139.jpg
untitled.140.jpg
untitled.141.jpg

Şu videodaki çizinceye kadar ben 2 tane cnc toplarım sigmalarla.

------------

Vay agam be , akıllara zarar işler , para kolay kazanılıyor da biz mi bilmiyoruz ?

Son düzenleme:
kazım hocam vurmayın neolur tamam.. :) revizeye gidiyorum..

Virra cizmissin gulum... bunlari renderla degil cad cizimleri ile yappp derimm sen rhino mu kullaniyosun 3dmax mi

Forum istatistikleri

Konular
129,844
Kullanıcılar
452,697
Son üye
ozgurmaker

Yeni konular

Geri