Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
12 Tem 2023
Mesajlar
6
Puanları
1
2 kontaktor start stopla calisacak ( 1 role start butonu ile lambanın (çalışıp çalışmayacağini test et) lamba test olacak yardım eder misiniz ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaş, yılboyunca, dersleri kantinden takip etti. Şimdi sınavlar başladı, malum terane " help me" Daha deerdini anlalatmıyor, mezun olsa ne olur..
 
Arkadaş, yılboyunca, dersleri kantinden takip etti. Şimdi sınavlar başladı, malum terane " help me" Daha deerdini anlalatmıyor, mezun olsa ne olur..
Yok okul için değil yeni başladim iş için kendimi gelistirmek için böyle denemeler yapıyorum söylemek istediğim şu bir devre kuracağım bu devrede istediğim şey şu kontaktorler çektiğinde sinyal lambalarının ışığını röle yardimıyla lamba test devresi kurarak kontrol edeceğim bu bağlanti lazım bana
..hiçbirşey anlamadım.?
Öncelikle merhaba söylemek istediğim şu bir devre kurmak istiyorum bu devrenin elemanları(2 start stop butonu 2 adet kontaktor 1 adet röle 2 adet sinyal ve sinyali kontrol etmek için 1 adet buton ) bu elemanları kullanarak sinyal lambalarının çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istiyorum
 
Karşınızdakilere anlatmak istediğinizi aktaramazsanız nasıl yardım edecekler? Kesinlikle aşağılamak için yazmıyorum. Kimseyi aşağılamak haddime değil!
Elimden geldiğince anlattım zaten,ben bilsem zaten detaylı şekilde anlatırım benden istenilen şey şu" start butonuna bastığında kontaktor çekecek ve sinyal yanacak stop butonuna bastığında sönecek, bu devreyi kurduktan sonra röle yardımı ile lamba test devresi kurarak sinyalin çalışıp çalışmayacagini görmek istiyorum sizden yardım istediğim nokta yukarda bahsettiğim gibidir .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,800
Kullanıcılar
450,915
Son üye
snapthreads

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst