Talep açısından hangi cihazı tamir ederek satmak iyi olur?

Orxan

Üye
Katılım
20 Eyl 2014
Mesajlar
113
Puanları
1
Yaş
35
İyi günler değerli forum üyeleri.
Talep açısından hangi cihazı satın alarak tamir edip (ilan sitelerinde) satmak mantıklı olur?
(telefon, tablet ve bilgisayar dışında)

Mesela ben PSU (Bilgisayar güç kaynağı) topladım 10 tane. Bunları tamir ederek satmayı düşünüyorum.
Siz başka hangi cihazları öneriyorsunuz. Fazla para getirmesini bekleiyorum pasif gelir yani ne bileyim ayda 150-200 dolar gelir olursa yeterli olur diye düşünüyorum başlanğıç olarak
Şimdiden teşekkür ederim
 
Son düzenleme:
İyi günler
PSU tamir edebiliyorsaniz, elektrikli küçük ev aletlerini falanda tamir edebilirsiniz. Üstelik, PSU kadar küçük ve hafif aletler kargoya verildiginde hesaplı olurlar. Benim naçizane düşüncem bu. Başarılar.
 
1 fazlı inverter kaynak makineleri de bozulmak konusunda şampiyon maşallah. Bit pazarlarından bunları öldü fiyatına alıp tamir edip satanlar var .
 
Galıba 2 yıl önce, paskomya baba, scooter ekranını tamir edecek eleman arıyordu. Yeni bir sektör bu cıhazlar. Ayrıca, benim görüşüm, tıbbi cıhazlar oluyor.
zeybek ustam, arkadaş arızalı bile olsa satın alıp, tamir ettikten sonra tekrar satmayı düşünüyormuş. tıbbı cihazları piyasada bulmak çok zor gibime geliyor. tıbbı cihaz tamiri de iki türlü oluyor. kart üzeri devrede sıkıntı varsa parça değişimi ile oluyor ama yazılım kısmında arıza olursa el sallamak gerekiyor.
 
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,734
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst