Şartel

1Aslan1905

Üye
Katılım
14 Ara 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
25
Evimde şartel 3 5 gune bir resimde atili olan sartel atiyor evde hicbirsey çalışmadığı halde ve sartel atiktan sonra 1 2 saat şarteli çalışmıyor şarteli degiştirdik ama sorun halen var resimde atili olan şartel yardımcı olabilirmisiniz ?
20191214_112117.jpg
 
Evimde şartel 3 5 gune bir resimde atili olan sartel atiyor evde hicbirsey çalışmadığı halde ve sartel atiktan sonra 1 2 saat şarteli çalışmıyor şarteli degiştirdik ama sorun halen var resimde atili olan şartel yardımcı olabilirmisiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 59672


Nereyi besliyor,ani su ısıtıcısınımı ?Öyle ise,
sigorta değeriniz küçük geliyor ! olmalı.
 
Son düzenleme:
Merhaba. En baştaki kaçak akım rölesi atmayıp sadece otomat sigorta mı düşüyor, resimdeki gibi? Sn. sami inci'nin belirttiği gibi toprak hattını kullanan ve su ile çalışan bir cihazda standby'da kalıp açık olan faz ve nötr bağlantısından su kaçağıyla olan olası kaçaklarda otomat atabilir, ayni otomata bağlı ve devamlı sistemde kalan hermetik şohbenin elektronik kartı gibi, sistemdeki faz, nötr kaçaklarıyla otomat yine düşmüş olabilir. Tam anlayamadığım nokta kaçak akım rölesinin toprak hatlı çalışan bu cihazlarda çalışırken bu durumdaki toprak-nötr, toprak-faz kaçaklarında onun da düşmemiş olmasıdır. En baştaki kaçak akım rölesinin en altındaki test butonuyla test çalıştırma testini yapın., fonksiyonel olup olmadığını da bir görün. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
133,520
Mesajlar
972,040
Kullanıcılar
459,591
Son üye
EEEN

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst