Sürücü 3 adet motor çalıştırdığı bilgisi girildiği için hangi motorun kaç amper çektiğini bilemez, 3 motorun toplam çekeceği akımı bilir. Bu durumda siz 1 motoru tek başına çalıştırdığınızda sürücü 3 motor çalışıyormuş gibi davranır ve çıkışa 3 motora beslediği akımı besler, böylece sizin bir motor için seçtiğiniz 1.7 amperlik termik değerini aşmış olacaksınız ve termik atacaktır.
Yapılması gereken, eğer 3 motyoru hiçbir zaman aynı anda çalıştırmıyorsanız, sürücü toplam çıkış gücünü(her sürücüde bu vardır; sürücü motor gücünden büyük ise sürücü çıkışını sınırlandırmak için) 0,55 olarak ayarlamanız gerekecek.
Tekrar hatırlatıyorum sürücü çıkışına kontaktör bağlamak iyi değildir.
3 kW bir sürücü almak yerine 0,55kW 3 adet sürücü alsanız daha mantıklı olur, fiyat bakımından birbirine yakın olurdu hem de. sizin bu tür sıkıntılarınız devam ederse Hitachi ile görüşün, ben bu bilgileri onlardan öğrendim, Erkan Bey var, her konuda yardımcı olur. Bizim 2 adet farklı güçlerde motorumuz var (biri 2.2 kW, diğeri 0,37 kW), bunları tek sürücü ile sorunsuz çalıştırdılar, daha önce ABB kullanıyorduk, sürekli termik atıyordu, ama Hitachi ile problemleri çözdüler.