yavuz31
Usta Üye
adam 3 ayda bir firmasına teknisyen tekniker olmadı elektrikci olmadı hamal ne bulursa onu arıyor
aradığı nitelik
ahlaksız firma sen hamal arıyorsun o kadar bunaltmış ve bunamışsınki artık nitelik ve becerileri yazmaktan sıkıldığından kısa geçmeye başlıyor sen insan gibi değer versen dürüst maaş versen kimse senden kaçmaz adam gibi iş ahlakına sahip olur ahlaksız sizsiniz sizin gibi firmalardır
adanada bir tavan vinç firması kendim hiç çalışmadım ama 5 yıldır takip ederim her ayda bir işkura ilan verir
İş Tanımı |
Firmamızda üretilen vinçlerin panosunun imalatını yapacak ve bu vinçlerin servisinde görev alacak ELEKTRİK TEKNİKERİ personeller alınacaktır. Başvurular şahsen firmaya yapılması rica olunur. |
aradığı nitelik
Nitelik ve Beceriler |
Hızlı Öğrenebilme İş ahlakına sahip |
ahlaksız firma sen hamal arıyorsun o kadar bunaltmış ve bunamışsınki artık nitelik ve becerileri yazmaktan sıkıldığından kısa geçmeye başlıyor sen insan gibi değer versen dürüst maaş versen kimse senden kaçmaz adam gibi iş ahlakına sahip olur ahlaksız sizsiniz sizin gibi firmalardır
adanada bir tavan vinç firması kendim hiç çalışmadım ama 5 yıldır takip ederim her ayda bir işkura ilan verir