@Yunusgr de gudurdu da işleri ecik yavaş gidiyo.Belli mi olur belki başkaları da gudurur PPM in yazı işlerini de hallettim mi tadından yenmez olacak.
@Yunusgr de gudurdu da işleri ecik yavaş gidiyo.Belli mi olur belki başkaları da gudurur PPM in yazı işlerini de hallettim mi tadından yenmez olacak.
O da sonun da bu mutluluğu yaşayacak eminim.Biz de geçen sene kasım ayının ortasında başlamışız bu modifiye işlerine biraz uzun sürdü ama sonunda istediğimiz gibi sonuç aldık.Önemli olanda bu zaten.@Yunusgr de gudurdu da işleri ecik yavaş gidiyo.
Yunus ampliyi yaparsa hepimizi gudurtur.O da sonun da bu mutluluğu yaşayacak eminim.Biz de geçen sene kasım ayının ortasında başlamışız bu modifiye işlerine biraz uzun sürdü ama sonunda istediğimiz gibi sonuç aldık.Önemli olanda bu zaten.
Hocam bendeki amplinin de ön tarafında led alanı var acaba oraya ppm sığar mı? Genişliği 8cmdi.Yunus ampliyi yaparsa hepimizi gudurtur.
Çünkü O'nda bir çift şipirdek APORLÖ var
Ama amplisinde DIN PPM olmayacak o ayrı tabii.
CIKS Siğmaz.Hocam bendeki amplinin de ön tarafında led alanı var acaba oraya ppm sığar mı? Genişliği 8cmdi.
Neyse o halde şimdilik kendi devresini takayım. Onu da tek kanal yapmışlar zamanında maalesefCIKS Siğmaz.
Çok zor koşullarda tek LM3915 li PPM sığar.
O da masraflı olur.
Takma.Neyse o halde şimdilik kendi devresini takayım. Onu da tek kanal yapmışlar zamanında maalesef
İki kondansatör arasındaki fark müzikte hissedilmez. Ancak ton kontrol devresinin lineeritesi açısından 82nF daha iyidir çünkü bu kondansatörle ton kontrol turnover frekansı 10Hz ler mertebesine inmektedir.Yamyam hocam merhaba bir süre yoktum.Bu arada KEMET 82nF buldum 10 tane aldım.Bizim ton kontrolüne taktığımız 68nF ların yerine 82nF takarsam ne gibi bir değişiklik olur?Bas seslerde 68nF ile 82nF arasındaki fark hissedilir mi?