dayatma kişiliğime ters. Hem yumuşak hem de iyi iletkenler biliyorum ama yeri değil.eee 0.3 yetiyor diyelim ayrıca niye 1V diye dayatıyorsun ? hem ayrıca katı olmayıversin canım
Olsun , kavgadan kaçan ne olsun ..
Olsun , kavgadan kaçan ne olsun ..
Hala ısrar etmektesin hata yok 1000A ... fiziki yükünü boşver maddi (duygusal) yükünü hesap edebiliyor musun? Aile ocağını kurutma!Hocam bunu verdiyse bir bildiği vardır elbet bunu benim bulmamı istiyor ama ben bir türlü bulamadım. Bu işi sadece varyak ile yapmaya kalktığımda başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor fakat kullanacağım varyak bu sefer bir ton ağırlığındaymış. AC gerilimle çalıştığımda bu şekilde oluyor. DC gerilimle çalıştığımda bunu kontrol etmem zorlaşacağı için çok düşünmedim. Dediğiniz gibi çok büyük bir yapı olur ki bu da imkansız . 1000A akım geçirsem bunu nasıl ölçücem trafonun sekonderine yük bağlayıp gücü oraya aktarsam ne kadar yapılabilir bilemiyorum
KAzım Ustam, Serkan (diğer üyeler de yanıtlayabilir tabi ki) tez ödevlerine ne kadara masraf yapmak mümkündür uçsuz bucaksız mıdır hoca ödev verdi yapmak farz tamam da yat kat parasına bedel mi? Caiz midirYook dalmak yok acele yok bekle bakalım ne kadarını hak edecek ?