Az kalsın ölüyordum

eski tip duyu armatüre çevirirken anahtarın kapalı olduğunu bildiğimden yalıtımı yırtık penseyle kablolara giriştim. Kaçak akım attı. Meğer anahtara nötr bağlamışlar.

Anahtar bağlantısını nötrden geçirmek en büyük kötülük bence, elektrikcilerin 7 ölümcül günahında 1 numara .
2 -3 metre yakınımda görebileceğım yerde ise anahtarı bantlıyor elimle kontrol ediyor emin isem yinede faza dokunmadan eldivenle çalışıyorum tabi bu iş güvenliğine aykırı bir durum ,ayrıca çalışma var levham var asıyorum da okumayan millet olduğumuz için panoyu kilit altına almadan çalışmıyorum.

Anahtar bağlantısını nötrden geçirmek en büyük kötülük bence, elektrikcilerin 7 ölümcül günahında 1 numara .
2 -3 metre yakınımda görebileceğım yerde ise anahtarı bantlıyor elimle kontrol ediyor emin isem yinede faza dokunmadan eldivenle çalışıyorum tabi bu iş güvenliğine aykırı bir durum ,ayrıca çalışma var levham var asıyorum da okumayan millet olduğumuz için panoyu kilit altına almadan çalışmıyorum.
Arden Usta anahtarı nötrden geçirmenin bağlantısı şu resmin tam tersi demi açıklayabilir misin?

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,163
Kullanıcılar
453,278
Son üye
AHMETKARATARLA

Yeni konular

Geri