Bugun 5mm uç ile 5mm dalma ile süper temiz iş çıkardı.. yalnız elimde 4F uç vardı sonuç güzeldi..1.4 kw için 10 mm kasar iş yapmaz
en çok 4 mm bağla
ideali 3 mm dir
bence
Mdf de endmill yerine straight flute cutter oneririm. Daha hizli ve temiz kesim yaparsiniz. Richontoolsdan alacaginiz endmill, bir saatlik calismadan sonra keserken mdf de capak birakacaktir. Onun yerine aliexpress den alacaginiz straight flute ile uzun sure basiniz agrimaz.Teşekkür ederim yanıtınız için..
Sizin yanıtınız içinde teşekkür ederim. Ben piyasaya iş yapmak için değil kendim için kullanacağım yani ayda 1-2 defa ya çalışır ya çalışmaz..ama yinede dandik uç almak istemem..
MDF üzerine atıyorum bir logoyu kazımak için hangi uçu almalıyım halen daha anlayamadım.. net bir uç resmi veya linki verirmisiniz.
Bilgi için teşekkürler.. Aliexpress sitesinden alıpta beğendiğiniz satıcının linki mevcutsa paylaşırmısınız.Mdf de endmill yerine straight flute cutter oneririm. Daha hizli ve temiz kesim yaparsiniz. Richontoolsdan alacaginiz endmill, bir saatlik calismadan sonra keserken mdf de capak birakacaktir. Onun yerine aliexpress den alacaginiz straight flute ile uzun sure basiniz agrimaz.
Hocam türkiye'den 1mm 2mm 3mm 4mm uc nereden alabilirim. Freze ve kesim için. Desen veya logo çıkarmak için ince uclara ihtiyacım var6mm iyi olur
galata hırdavatçılar çarşısında varHocam türkiye'den 1mm 2mm 3mm 4mm uc nereden alabilirim. Freze ve kesim için. Desen veya logo çıkarmak için ince uclara ihtiyacım var
Bende şunlardan var. Henüz kullanmadım ama yorumlar çok olumlu. Bende bileyecek çok uç var.
istanbulda değilim maalesef ben daha çok netten veya dükkana telefon açarak havale ile almak istiyorum..galata hırdavatçılar çarşısında var