nlkoc
Üye
öncelikle sistem düz bir ray üzerinde yani eğimsiz bir düzlemde hareket edecek.vermiş olduğunuz tb6560 sürücü örneğini araştırdım ve şunu buldum; 4 Axis TB6560 Stepper Motor Driver Board Controller 3A MACH3 + Handle Controlle | eBay . bu örnekte bir de kontroller var acaba bu kontroller benim istediğim hareketleri yapmaya yeter mi? pc den yönetmek gerekirse ve yeni bir yazılım gerekirse çok mu maliyetli olur, yada mach3 veya asda gibi programların benim işimi görece özelliklerini öğrenmek/kullanmak mümkün mü ?
ben kameramanım ve kendi çektiğim işlerde bu sistemi kullanıp hareketli timelapse görüntüler çekmek istiyorum eğer iletişim kurabilirsek bu konu hakkında daha detaylı konuşabiliriz, nerede yaşıyorsunuz? daha önce fotoğrafçı arkadaşa yaptığınız sistemin fotoğrafı veya videosu varmı acaba?
saygılarımla,,
ben kameramanım ve kendi çektiğim işlerde bu sistemi kullanıp hareketli timelapse görüntüler çekmek istiyorum eğer iletişim kurabilirsek bu konu hakkında daha detaylı konuşabiliriz, nerede yaşıyorsunuz? daha önce fotoğrafçı arkadaşa yaptığınız sistemin fotoğrafı veya videosu varmı acaba?
saygılarımla,,