hocam normal ev için artık 380 cekilmesi gerek diyor yeni şartnamede yoksa ruhsat vermiyorlarmış şimdi nötr kopunca ev mi yanacak nasıl önlem alacaz ki kaçak akım çalışırmı bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.
Mosfet değiştirdikten sonraseri lambayı nasıl bağlıyorsun ustamtransistörlerini değiştirdiğim kaynak makinesini araya lamba girmeden 220 verdim, patlama sesi hala kulaklarımda. en çokta omajdayken ac ölçüm yapıp yaktığım aletlere üzülürüm
biliyorum da atladım işte be, kendine güvenmek bazen hiç iyi olmuyor yada unutmakMosfet değiştirdikten sonraseri lambayı nasıl bağlıyorsun ustam
Tekrar yapmayayım şu linki incele dostum.hocam normal ev için artık 380 cekilmesi gerek diyor yeni şartnamede yoksa ruhsat vermiyorlarmış şimdi nötr kopunca ev mi yanacak nasıl önlem alacaz ki kaçak akım çalışırmı bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.
İyi bakalım öyle olsun drain ucuna bağlarım igbt ninbiliyorum da atladım işte be, kendine güvenmek bazen hiç iyi olmuyor yada unutmak
yaparsın ustam, bizde ustalar ne derse o olur.İyi bakalım öyle olsun drain ucuna bağlarım igbt nin