Arkadaşlar , merhaba . Ben konuyu takip ediyordum ama devamının gelmemesine çok üzüldüm. Teknoloji üst üste konularak ilerleyen bir şeydir. Bu yüzden Adem beyin kaldığı yerden ben devralmak istiyorum.
Manisa'da yaşıyorum. Kime bu planımdan bahsetsem hayal dünyasında yaşamamam gerektiğini duyuyorum.Herkes kötü yönden eleştiriyor ve kimden sponsorluk istesem bana ticaret öneriyor.Kendi paranı kazan diyorlar. Ama gözden kaçırdıkları şey var o da teknolojinin hayalde beslendiği.Sadece para ön planda olduğu sürece sadece bir şeyler alınıp satılır.Üretim olmaz .
Küçüklüğümden beri model araçlarla uğraşıyorum ve en son elektrikli 1/8 bir araçla 2 yıldır çok haşır neşirim. Birçok parçasını kendim üretip üzerinde oynama yaptım. Birçok şeyi çok iyi bilmiyor olsam bile güzelce anlatıldığı zaman anlayabilecek kadar bilgi sahibiyim ve bitirme projesi olarak elektrikli araba yapmaya karar verdim. Konsept olarak bir araba çizdim.Benzerleri mevcut ama o kadar yukarıdan bakarsan bütün araçlarda 4 teker ve direksiyonlarla yönetiliyorlar.Yani bu gibi konuları geride bakmalıyız.
"Yapacağım ! " demiyorum ama birkaç projem vardı ve hepsini yaptım. Ama bu kez çok büyük bir lokma ve tek başıma bu işin altından kalkamayacağımı biliyorum.Adem beye verdiğiniz desteği kazanmak istiyorum. Bu milletin desteğini alıp da başarılmayacak bir şey olduğunu sanmıyorum.İnşallah bunu da yapacacağız.
Bu yazım size bildirim olarak gidiyor mu bilmiyorum eğer cevap gelirse bu sayfa üzerinden devam edip bir insanlara istenirse bir şey yapılabileceğini göstermek istiyorum." Ben " yaptım demek istemiyorum ve adem beyin ve sizin de bu işin içinde olduğunuzu görmek beni mutlu edecektir.
Kendim hakkında her şeyi anlatmaya yetecek kadar yazı yazmak istemiyorum. Celal Bayar Üni.
Elektrik Elektronik müh. 4. sınıf öğrencisiyim.Derslerimde başarılı birisi değilim ama yurt dışı yarışma tecrübem var ve okulda alternatif enerjili araçlar kulübünde üretim ekibindeyim. Bana sadece fikir vermeniz benim için yeterlidir.Yıkıcı eleştirilere de açığım çünkü ilerde insan nelerin üstesinden geldiğini görünce daha mutlu oluyor.
Araç aşağıdaki linkteki adreste 3 boyutlu olarak incelemeniz için paylaştım.Aracın boyutları değiştirilebilir.O konuda eleştirilerinize anında çizimdeki değişikliklerle dönüş yapabilirim.
İşte proje linki :
https://grabcad.com/library/electric-car-concepts-1
İlgili materyalleri belirledim ve ağırlık hesabını tamamlamak üzereyim. Gerekli bilgileri sitede detaylı paylaşacağım. Her konuda yardım edebilirsiniz.Ama ilgilenip ilgilenmeyeceğinizi görmem gerekiyor çünkü eski bir konu.Eğer kimseye ulaşamazsam baştan bir konu açmayı deneyeceğim ama bu konu üstünden devam etsin isterdim.Destek verirseniz geçmişteki yorumlarla beraber bir işin bittiğine şahit olmak isterdim.
İnanan inanmayan herkese teşekkür ederim.Umarım bu çağrımı görürsünüz, iyi forumlar
----Örnek görsellere linkten hızlıca ulaşabilirsiniz.