KAR 25A olanı 1 seneye yakın hiç atma yapmadığı halde
Bu 25A 30mA kakr nereden çıktı hiç söylemediniz
Nereye bağlı ve tüm fotoğraflarını paylaşmanız.
16A sigortayı açınca mı 40mA kakr hemen mi atıyor ?
Yoksa 16A sigortayı açınca araç şarj bir müddet şarj devreye girince mi 40mA kakr arıyor.
25A 30mA kakr sadece bu hattımı bağlı .
Bu hat üzerinde başka cihaz ürünlerde varmi?
Zayıf ihtimal olarak kaçak akım rölesi RCBO olabilir . Bir foto atın . Yorum yapalım .Bu konunun en başında ve sonrasında söyledim aslında. Aynı marka ve tipte ama monofaze ve 25A eski evimdeki KAR (şu an sisteme bağlı değil, bu niye 25A olanda atmıyor da 40A'da atıyor sorusuna örnek içindi sadece). Orada 1 seneye yakın hiçbir atma derdi olmadan kullandım. Bu yeni ev, yeni tesisatta (tesisat fotoları ısı pompası konusunda paylaşmıştım) 40A trifaze KAR var.
16A sigortayı açınca atmıyor hocam, aslında bunları yukarda yazdım. 16A Sigorta wallbox'un hemen bağlantısında sadece onu açıp kapatmak için ekledim. Onu açınca cihaz hazır konuma geliyor. Aracı şarja taktıktan hemen kısa bir süre sonra 40A KAR atıyor.
Yani bir müddet sayılmaz, zaten hemen şarjı almaya başlıyor. Sigortalar hep açık konumda sigortayı şarjda aç kapa yapmıyorum. İşlem bitince bekleme konumunda kapatıyorum sadece.
Bu hat üzerinde sadece bahçe aydınlatması var.
Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum. Büyük kısmını anlayabildiğimi söyleyemem ama AC tipin dertleri bunlar diye algılıyorum ve kullanabildiğim ölçüde kullanacağım, ilerleyen zamanda kullanılmaz hale gelirse ya da biraz daha yatırım için şartlar oluşursa daha düzgün bir sistem kurmaya çalışacağım. Isı pompası konusunda da bundan bahsetmiştim yani örneğin B tipi için o zaman sistem ayarlansa 15-20 bin (işçilik hariç) çalışma garantisi olmayacaktı, deneme şansımız da olmadığı için garanti sistemden gitmemiz gerekti. Şu an yeni ev için yeterince masraf ettik, en azından bir süre böyle çalışmasını umuyorum. Tekrar teşekkürler, iyi forumlar herkese...
Zayıf ihtimal olarak kaçak akım rölesi RCBO olabilir . Bir foto atın . Yorum yapalım .
Bu konunun en başında ve sonrasında söyledim aslında. Aynı marka ve tipte ama monofaze ve 25A eski evimdeki KAR (şu an sisteme bağlı değil, bu niye 25A olanda atmıyor da 40A'da atıyor sorusuna örnek içindi sadece). Orada 1 seneye yakın hiçbir atma derdi olmadan kullandım. Bu yeni ev, yeni tesisatta (tesisat fotoları ısı pompası konusunda paylaşmıştım) 40A trifaze KAR var.
16A sigortayı açınca atmıyor hocam, aslında bunları yukarda yazdım. 16A Sigorta wallbox'un hemen bağlantısında sadece onu açıp kapatmak için ekledim. Onu açınca cihaz hazır konuma geliyor. Aracı şarja taktıktan hemen kısa bir süre sonra 40A KAR atıyor.
Yani bir müddet sayılmaz, zaten hemen şarjı almaya başlıyor. Sigortalar hep açık konumda sigortayı şarjda aç kapa yapmıyorum. İşlem bitince bekleme konumunda kapatıyorum sadece.
Bu hat üzerinde sadece bahçe aydınlatması var.
Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum. Büyük kısmını anlayabildiğimi söyleyemem ama AC tipin dertleri bunlar diye algılıyorum ve kullanabildiğim ölçüde kullanacağım, ilerleyen zamanda kullanılmaz hale gelirse ya da biraz daha yatırım için şartlar oluşursa daha düzgün bir sistem kurmaya çalışacağım. Isı pompası konusunda da bundan bahsetmiştim yani örneğin B tipi için o zaman sistem ayarlansa 15-20 bin (işçilik hariç) çalışma garantisi olmayacaktı, deneme şansımız da olmadığı için garanti sistemden gitmemiz gerekti. Şu an yeni ev için yeterince masraf ettik, en azından bir süre böyle çalışmasını umuyorum. Tekrar teşekkürler, iyi forumlar herkese...
Siğorta kutusu foto üzerinde gösterip işaretlermisiniz ?
araç şarj için siğorta yok tahminim .