gaz dedektörü

halhal

Üye
Günaydın,
Kazan dairemiz için gaz dedektörü düşünüyoruz. 220 girişli kaliteli bir ürün önerebilir misiniz?
Bir de kazan dairemiz 8x7 büyüklüğünde. bu dedektör kaç m2 de etkilidir? kaç adet takmak gerekir?

teşekkürler

Herhangi bir markayi alip kullanabilirsin..cok sorun olmaz..1 adet dedektor yeterli gelir.zaten dedektoru kazanin brulor ve dogalgaz giris hattina yakin bir yerine monte etmen kafi.

peki buna 220 girdik diyelim.
buradan bir çıkış alıp bir yere götürecek miyiz?
gazı algıladığında ne yapacak bu alet kendiliğinden ötecek mi bir yerlere dur mu diyecek?

Sayac girisinde selenoid valf olur..dedektorun selenoid cikisini bu valfin bobinine baglayacaksin..kacak aninda gazi kesecek..google gorsellerde baglanti semasi vardir..

Itek loreks sekma bunlar iyidir 2tane koyman gerekecek gaz alarm cihazı ben itek kullanıyorum iyidir.

yangın kontrol paneli kullanmıyor musunuz?

sayacın resmini ekleyirum
dedektörden çıkış yapan uçları nereye bağlayacağımı göremedim.
bu şekilde nasıl izin vermişler anlayamadım

Ekli dosyalar

• 20160812_092909.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
  • 20160812_092918.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7
  • 20160812_092900.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
sayacın resmini ekleyirum
dedektörden çıkış yapan uçları nereye bağlayacağımı göremedim.
bu şekilde nasıl izin vermişler anlayamadım
Gaz solenoid vanası yok!

peki bu şekilde nasıl doğalgaz açılmasına izin verdiler?
bu durumu nasıl telafi edebiliriz

Proje değişikliği başvurus olmadan olmaz, projede gösterilmediyse neden açılmasın? Demek her şey düzgün projenin aksine hareket eder ve parçayı takarım kimse karışamaz deyip delikanlılık yaparsan tesisatla ilgili kaza yaşanırsa sebep bu gösterilir ve tüm masraflar başına yıkılır! Vanasız sırf alarm da takabilirsin tesisata müdahale etmeden tehlike kaçak anında alarm çalar vanayı kapatmayı unutma!

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular

Geri