epcim
Üye
Ya ben öğrenciyim ama sizler mesleğinize hiç değer vermiyorsunuz...Ya da kendinize güveniniz yok ...O kadar yıl okuyacan en zor bölümü ve gelip 1000TL maaş alacan yok ya??? Başka...Bu tür mühendisler rezil etti mühendislik mesleğini ne verse kabul ediyor...Sen kendi dediğini kabul ettireceksin....Yoksa asgari ücrete de çalışrısın...Eğer 1000 TL ve ya altına çalışacaksan bırak mühendisliği bir arakadaşın dediği gibi git inşaatlarda amelelik yap..Bırakın ya orta halli normal bir mühendisin 2000 Tl den aşağı maaş alması çok yanlış...İyi bir mühendiste 4000 Tl altına düşmememli bana göre...Belki sen öğrencisin ne konuşuyorsun dersiniz ama ben bu tür şeyleri çok araştırdım ve cevremde de gördüm
sen öğrencisin ne konuşuyorsun sana şu şekilde açıklayayım.. o dediğiniz maaşları küçük şirketler yakın veriyor.. seninle işini görüyor sonra kusura bakmayın diyor. ne oldu 6 ay çalıştın sonra yine boşdasın. büyük şirkete giriyim desen maaşlar yerlerde biraz artmasını beklemen için aylar yıllar geçiyor. anlıcan biz mühendisler kendi piyasamızı artıralım diye uğraşırken patronlar herzamanki gibi para konusunda bizden bir adım öndeler..