Kaçak Akım Koruma Rölesi testlerim ; Kyorıtsu 6516BT ile

Galaxy S220 kullanıyorum.Tepkisi hakkında bilgim yok maalesef.Daha önce,2 adet Cata'm,küçük bir dalgalanmada ikisibirden aynı anda intihar etti.Yani,kendisini bile koruyamadı.Anında,çöp.
Fahri hocam, benim yaptığım gibi Galaxy S220 nin etikeinde hangi değerler yazıyor, daha sonra içini açabilir misiniz ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Anında çöpe gitti.İsmi bile ! yanlış. REGÜLATÖRde ! ne ayaksa.
 

Ekli dosyalar

  • REGÜLATÖR !.jpg
    106.3 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
testler için teşekkür ederim. ben daha çok test sinyalleri anlamaya çalışıyorum. genel anlamda sonuçların beni şaşırttığını söyleyebilirim. schneider KAKR'ler 15mA'de açmaz, ABB'ler açar tezi çöktü ama bizim tayfadan hiç ses yok
 
schneider KAKR'ler 15mA'de açmaz, ABB'ler açar tezi çöktü ama bizim tayfadan hiç ses yok
Aslında mevzu Schneider açmaz ABB açar değildi. Schneider dokümanı mı ABB dokümanı mı hatalı yazılmış onu anlamaktı ki testler ABB nin dokümanında hata olduğunu gösteriyor.
Yanlız ABB nin dokümanını doğrulayan bazı test videolarına da denk gelmiştim. Bu kısmı düzeltiyorum. İzlediğim videoların geçmişine baktım ama bahsettiğim gibi ABB yi doğrulayan test videosunu bulamadım, muhtemelen videolardan birindeki mili saniye değerlerini mili amper olarak değerlendirmişim.
 
Son düzenleme:

siz o mevzuyu konuşurken bi kaç markaya üstünkörü bakmıştım. schneider ve eaton x0.5 testini basit ve net açıklamışlar. abb ve siemens daha ağdalı bi dil kullanıp aynı pozisyonu almışlar. anladığım kadarıyla standart gereği x0.5 testinde açma olmaması gerekiyor. muhtemelen bi şeyin önünü alıyorlar aynı zamanda standartın gereğini de yerine getirmeye çalışıyorlar.
 
Standartlara erişemediğimiz için belki de bilmediğimiz diğer standartlarda yer alan başka durumlar için açıklama yapıyor olabilirler. Şu standartların paralı olmasını bir türlü anlamıyorum. Geçenler de TSE personeline standartlar neden ücretli diye sordum, ne yapalım para kazanmayalım mı diye cevap verdi.​
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…