61Mustafa
Üye
Merhabalar, yapmak istediğim tekli anahtarı 2 li anahtar yapıp biriyle lambayı diğeriyle ledi yakmak.
Buat bağlantılarım klemens ile yapılmış durumda
Buat da toplam 4 farklı kablo rengi var. Mavi, kırmızı, sarı yeşil, kahverengi buradaki kırmızı ne işe yarıyor tam bilmiyorum
Benim bildiğim: kahverengi (faz), mavi (nötr) sarı yeşil (toprak) kırmızı da devre elemanı
Buat da mavi (nötr) kabloların olduğu klemensim 3 taraflı dolmuş durumda 4 lü klemens alıp bir ucunu led için vermek istiyorum.
Ledi tavana yapıştırdım. Ledim 12V adaptöre enerji vermek için buatdan kablo çekerek buatın üstüne tarafına sıva üstüpiriz veya direkt adaptörün uçlarına buat dan kablo çekip faz nötür bağlamayı düşünüyorum.
Alttaki prizime 3 tane kablo gidiyor. Kahverengi, mavi ve sarı yeşil
Anahtarıma 2 kablo gidiyor kırmızı ve siyah
Siyah kabloda devre elemanı sanırım ama buat da göremedim onu
Nasıl yapmalıyım neyi nereye bağlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim .
Eksik yazdığım veya gerekli olan şeyleri sorabilirsiniz. Bi öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Buat bağlantılarım klemens ile yapılmış durumda
Buat da toplam 4 farklı kablo rengi var. Mavi, kırmızı, sarı yeşil, kahverengi buradaki kırmızı ne işe yarıyor tam bilmiyorum
Benim bildiğim: kahverengi (faz), mavi (nötr) sarı yeşil (toprak) kırmızı da devre elemanı
Buat da mavi (nötr) kabloların olduğu klemensim 3 taraflı dolmuş durumda 4 lü klemens alıp bir ucunu led için vermek istiyorum.
Ledi tavana yapıştırdım. Ledim 12V adaptöre enerji vermek için buatdan kablo çekerek buatın üstüne tarafına sıva üstüpiriz veya direkt adaptörün uçlarına buat dan kablo çekip faz nötür bağlamayı düşünüyorum.
Alttaki prizime 3 tane kablo gidiyor. Kahverengi, mavi ve sarı yeşil
Anahtarıma 2 kablo gidiyor kırmızı ve siyah
Siyah kabloda devre elemanı sanırım ama buat da göremedim onu
Nasıl yapmalıyım neyi nereye bağlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim .
Eksik yazdığım veya gerekli olan şeyleri sorabilirsiniz. Bi öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.