Tam tahmin ettiğim cevaplar geldi, valla helal olsun. Biz bu kainatta yaşamıyoruz iş görüşmelerine katılmıyoruz, istanbulda okuduk teknik ünivertsite bitirdik, eh iyi kötü (kpds 96 puan) ingilizcemizde var, ben bu kadar pembe tablo çizmiyorum arkadaş. Eğer marifetse 3 bin dolara "rönesans inşaat" seni rusyaya yolluyor hatta rusça bilmesende !!! yani kabaca 5.500 tl maaş. Ah o zaman ukalalık yapıp şöyşe böyle mi deyim. Öğretmen maaşını iki ye katlarken çalışma şartlarını hesaba kattınız mı, çalışma sürelerini hesaba kattınız mı? İşin devamlılığını hesaba kattınız mı? Bayansan evlilik, doğum olaylarını yada evliyken bu şartlarda çalışmayı mı düşünüyorsunuz? Yada 30-35 inde 4-5 binler kazanabilirsiniz de kaç kişi kazanıyor etrafınızda, çevirin 30-35 yaşındaki adamlara sorun be arkadaş, 90 lı yıllar kötüydü şimdi ise daha avanatajlı deyip sizinle makara mı alsak, Allahın dağında üniversite ve mezun var, her yıl 10 binlerce meslektaş aramıza katılıyor, hangsisi hangi şartlarda çalışacak. Yemin ediyorum ne içiyorsanız banada söyleyin harbiden iyi kafa buluyor. Önce siz kendi yazdıklarınıza inanın sonra başkalarına akıl verin!!!