öncelikle herkeze merhaba diyorum bende bazı arkadaşlar gibi mach3 konusunda yeniyim benim makinamın ölçüleri y 100cm x 80cm ve z 20cm kullandıgım sürücü kartı tb6560 4 eksen motorlar ledshane 2,2nm 4 amper 8 kablolu step motor kartın üzerindeki ayarları (on of on on on of) olarak ayarladım manuel olarak çalıştırdıgımda bütün eksenler sorunsuz çalışıyor. vcarve pro 6 programında yazdıgım yada çizdigim şekilleri g code çevirip mach3 e atıyorum çalışmasında bir sorun olmuyor ama benim mm olarak yazdıklarımı cm olarak okuyor gibi yani çok büyük yazıyor yada z ekseni 20 gösteriyor makina normalde burayı 3 saniyede alması gerekirken 20 cm gibi gitmeye çalışıyor makinada 16/5 hatve vidalı milve somun kullandım bunlarla ilgili motor ayarlarında sorun olabilirmi buralara ne yazmam gerekiyor bilmiyorum mach3 ün cd sindeki ayarlarda yazanları makineye tanıttım ama motor ayarları ve mille ilgili birşey yazmıyordu bende oradaki degerleri deyişmedim orada yazanlarda sırasıyla şöyleydi,2000 35 10 0 0 yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.