Mutluluğu Bir Türlü Bulamadım

Katılım
19 Eki 2019
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
65
MUTLULUĞU BİR TÜRLÜ BULAMADIM
İlkokul aşkımla arama şehirler girdi. On sekiz yıl sonra yollarımız birleşti, evlendik ama mutlu olamadık. Birbirimize söz vermiştik. Aramıza dağlar, tepeler girse ayrılmayacaktık.

Lisede bana bir kız aşık oldu ama ben onu sevemedim çünkü ben de başka bir kıza aşıktım. Bana aşık olan kıza, benim ilgi duyduğum kızla aramı yapmasını istedim yine olmadı. Kızın adı Muhterem'di. Okul kantininde beni arkadaşlarına nişanlısı olarak tanıtırdı. Çok güzel bir kızdı. Sonradan gitti sınıf arkadaşım Ekrem'le evlendi.

Gençlik hızlı çağım, birkaç gün sonra başka bir kıza aşık oldum. Kızla gezip dolaşmaya başladım. Beni kız kardeşiyle tanıştırdı. Aradan iki ay geçti. Bir gün kız kardeşi gelip bana dedi ki: " Biliyor musunuz, ben size ilk görüşte aşık oldum. "
Ben: " Olabilir, " dedim. Aynı şeyleri ablasına da söylemiş. Ben aradan çekilince olay kapandı.

Başka bir kız buldum. Beni istemedi, gitti başkasıyla evlendi. Bir gün bu kızla bir çay bahçesinde oturmuştuk. Kız bana dedi ki: " Tamam, benimle evlenmek istiyorsun. Evin yok, araban yok. Neyine güveniyorsun? Ben saraylarda yaşamak istiyorum. Sen beni saraylarda yaşatabilecek misin? "

Sonra ilkokul aşkımla karşılaştık ve evlendik. Bir kızımız oldu. On iki yıl evli kaldık. Beni çok ihmal etti. Boşanma davası açtım. Bir celsede boşandık.

Şimdi yaş altmışa merdiven dayadı. Emekli oldum. İkramiye aldım. Birtakım bayanlarla tanışıyorum ama kiminin gözü emekli maaşımda, kiminin gözü bankadaki paramda. Mutluluğu bir türlü bulamadım. Son olarak kendime bir naked motor aldım. Kızımdan fırça yedim, arka koltuğa aldığın cici anne, benden genç olursa külahları değişiriz, dedi.

Kalem elimde, kağıt önümde yazasım yok
Dört gündür uykusuzum yatasım yok.

Deniz kenarına geldim oturasım yok
Elimde olta, balık tutasım yok.

Bağlamam elimde çalasım yok
Bir uzun hava söyleyesim yok.

Yollar uzar gider koşasım yok
Rüyamda horoz oldum ötesim yok.


SON


Yazan: Serdar Yıldırım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,741
Mesajlar
920,121
Kullanıcılar
450,808
Son üye
Efeclk00

Yeni konular

Geri
Üst