Evet arkadaşlar bir enerji üretim santrali çalışanı olarak kesinlikle kurulmalı.
Tabiki zararları olduğu kadar bir çok faydası ve avantajı var , ama biz ne yapıyoruz sadece olumsuz yanına zararlarına bakıyoruz , peki neden faydalı yanlarına bakmıyoruz bakamıyoruz.Baktırmıyorlar bizlere hep faydalı şeylerden uzak tutmak için zararlı kötü yanlarını göstermişler ve hala gösteriyorlar.HES kuracaklar bırılerı cıkıp eylem yapıyor istemıyoruz , nükleer yapalım diyorlar istemiyoruz diyorlar dedirtiyorlar, tabiki birilerinin işine gelmiyor devletimizin milletimizin kazanması ve ucuza mal etmesi.1 adet nükleer santral enerji üretimi 8 ile 16 mega watt arasında değişiyor bu da demek oluyor ki tam kapasite ile çalışan ortalama 8 ile 16 adet termik santral demektir yanı etrafa verdiği bacadan cıkan zararlı gaz ve kül ü siz düşünün, o patlayan nükleer santraller ise ilk yapılan eski santraller yeni yapılanlarında yüksek teknolojı ve guvenlıkler mevcut , elimizde ham maddemiz uranyumumuz varsa değerlendirip üretime hemen geçmeliyiz artı uranyum zenginleştirmekte önemli artı bir ülkeye 2 farklı ülke firma santral kurdugunda 3. cu santrali bizde kurabılme yetenegıne sahıp olacagız,eğer ki zararlarından endişe eden arkadaşlar varsa ben ecelımle ölmek istiyorum diyenlere bir kaç örnek vermek isterim , cep telefonu - bılgısayar- tv - elektrık elektronık her türlü enerjili aletler manyetik alan yayar ve radyasyona maruz kalırsınız bunlarıda kullanmamalıyız , sigara dumanı ve araba egzozundan cıkan zararlı gaz ve dumanlar bunlarda zararlı kullanmamalıyız bunlar gıbı bır suru örnek var verebılırız, o yuzden bıraz dar degılde genıs dusunmelıyız akla ve mantıga uygun düşünelim yarar -zararı değerlenırerek , bilmiyorum belki bana göre doğru gelen başkalarına göre yanlış gelebilir herkesin düşüncesine saygı duyuyorum buda benım düşüncem saygılarımla.