Shahmen
Üye
Bugün internetten sipariş vermeyeyim gidip elektrikçiden alayım dedim adam önce 4 mm nya kabloyu 2.5 verdi sonra 4 mm kablo kesti onu da eksik kesmiş. En sonunda farklı marka istediğim metre mmde alabildim. 2 gün sonra aynı dükkana gittim insanlık halidir diye dolandırıcı değildir herhal diyerek antigron kablo istedim eve geldim kabloyu TTR vermiş birde eksik para üstü veriyor hesabımız kıt sanki. Bu dolandırıcı elektrikçilerden kurtulmak artık imkansız görünüyor, mühendislerde şantiyede hep iş yaptıracak adam bulamıyoruz kendimiz yapıyoruz malzeme alamıyoruz. Şimdi antigron NYAM diye aldığımız TTR çıkan bu kabloya NYAM kadar performans verir mi? ısınma sorunu yapar mı? 13 amper 3000lere yakın W çekecek. TTR tecrübem yok, sadece uzatma kablosunda bilirim.
Dolandırılmışım, bir tane şerefli elektrikçi bulamadım yemin ederim böyle bir şey yok. Batı nasıl bilmiyorum ama Anadolu 3 kuruş için namusunu satar olmuş.
Dolandırılmışım, bir tane şerefli elektrikçi bulamadım yemin ederim böyle bir şey yok. Batı nasıl bilmiyorum ama Anadolu 3 kuruş için namusunu satar olmuş.
Son düzenleme: