Valla Emre bey ne yalan söyliyeyim, en az ben de sizin kadar heyecanla sonucu bekliyorum. Benim tek sıkıntım, bobinlerin geçişlerini yaparken diğer faz bobinleriyle karıştırmış olma ihtimali. Onun için bir faza ait bobinleri sardıktan hemen sonra geçişleri yapmak en güzelidir.bu arada çok heyecanlıyım ne olacak diye kendimi tutamıyorum inşallah bi yanlışlık yapmamışımdır ama heyecan hala çok fazla
Ahmet bey yorumunuzu gözden kaçırmışım kusura bakmayın ) ben yorumu görmeden arka arkaya sormusum aslında cevabı vermiş mehmet bey ama işte gençlik hızlı oldugumuzdan böle hatalar kaçınılmaz oluyor siz neler yaptınız nasıl gidiyor çalışmalar. mehmet bey olmasa biraz işimiz zordu valla ama suan o kadar içim rahat ki hata yapma olsılığımız daha az oldugunu düşünüyorum mehmet beyin sayesinde...Emre Bey, Abim 6 ucu da disari alirsan daha iyi olur, bende sormustum ayni soruyu Mehmet Bey en verimli halini bulmak icin disarida olsun demisti. Hem yarin oburgun bir sorun oldugunda mudahale etmesi kolay olur